Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Secimde son sandikta esref onde sacmaligindan sonra,transferde her söylenene inanmamayi öğrenirsiniz herhalde.kimsenin bisey bildigi yok.gala sevgisi bile burak elmastan ümidi kesmisti.ben kesmem😂benim bi bildigim var 👍inancım 😉

* Sol bek
* 6 numara
* 10 numara
* Gedson
* Onyekuru

5 tane kemiksiz transfer lazım.

8 yabancı kuralı ile Kerem ve Taylan'ı oynatırsak eğer 1 oyuncuya daha ihtiyacımız olacak. (6 numara yeni transfer oynarsa Taylan'ı keser Emre K. oynar)

Ne olursa olsun Türk pasaportu önemli. Arda, Emre T., Ömer B., Emre A. gibi oyunculardan ümit yok zaten.

Sampiyon olsaydık,mustafa cengiz aday olup yeniden başkan secilseydi veya bi baskasi baskan olsaydi ve fatih hocayla istemeyerek devam etseydi gelecek sezon da sikintilar patlayabilir,sampiyonluktan olabilirdik.hocanin inandigi ve güvendiği kisilerle yoluna devam etmesi lazimdi.1 senelik gecici saadettense 3 senelik saadet isterim burak elmasla. Her şerde bi hayir var.

Secimde son sandikta esref onde sacmaligindan sonra,transferde her söylenene inanmamayi öğrenirsiniz herhalde.kimsenin bisey bildigi yok.gala sevgisi bile burak elmastan ümidi kesmisti.ben kesmem😂benim bi bildigim var 👍inancım 😉
Ümidi kestiğini sanmıyorum 20. Sandıkla 25. Sandık arası ergen ve yangıncı tayfa bitti seçim gitti seçim diyen karamsar tayfa yüzünden yazmayı bıraktı. Zaten birisine yazdığı şey ; bundan sonra dededen haber almaya devam edersiniz yazmam demiş. Rodop 400 blok oy muhabbetini 1000 defa sormuşlar. Buna inanan kitle seçim sonucunda ne tepki verdi acaba

Diagne gider ama Feghouli ve Babel anca seneye ne yazık ki... Keşke kiralayabilsek maaşını ödetmek koşulu ile.

Hakanç gelecekse takım ona göre kurulmalı. Bu adam 4-2-3-1 denen zırva sistemde başarılı olamıyor bunu çok defa gördük
Bence reis dizilişten ziyaede sahaya kimler ile çıktığı çok önemli, mesela sol tarafında Onyekuru/Kerem gibi en önemli özelliği koşucu olması olan top attıkça rakibi delip geçen bir kanat, sağ tarafında çok rahat ikiye birler yapabileceği top alıp vermesini bilen bir sağ kanat ve mümkünse orta sahadan top çıkarmayı bilen milli takımdaki gibi ön-libero oynamasına sebep olmayacak orta saha ikilisi önünde Mostafa Mohamed gibi stoperleri fiziği ile yırtacak topu attığın zaman filelere yollamayı becerebilen forvet

Bence Hakan Çalhanoğlu'nun başarısız olması için bir sebep yok, hani herşeyi geçtim Hakan Çalhanoğlu maçın ilk düdüğünden sonra Fatih Terim'in yanına bir tabure çeksin sadece duran top olduğu zaman sahaya gelip duran top kullansın inan ona bile razıyım reis. Resmen ligde bu konuda en başarısız/beceriksiz takımız Hakan Çalhanoğlu ne olursa olsun en kötü gününde olsun duran top oldumu ceza sahasının içine zehir atıyor adam resmen

Ümidi kestiğini sanmıyorum 20. Sandıkla 25. Sandık arası ergen ve yangıncı tayfa bitti seçim gitti seçim diyen karamsar tayfa yüzünden yazmayı bıraktı. Zaten birisine yazdığı şey ; bundan sonra dededen haber almaya devam edersiniz yazmam demiş. Rodop 400 blok oy muhabbetini 1000 defa sormuşlar. Buna inanan kitle seçim sonucunda ne tepki verdi acaba
Ha o zaman hakli gala sevgisi :) dogru yapmis yazmamakla

Emre Mor’a da hazır olmak lazım bence. O dönem biraz hakkı yendi , tabela yaptığı maçtan sonraki maç oyuna giremedi falan. Hoca evlatcılık yaptı ya da antrenman performansı kötü. Ben gene de kulübede Halil yerine Mor’u tercih ederim.

Bizdeki dönemde hazırlık maçlarında oyunda olduğunda rakibe çatır çatır kart aldiriyordu. Uygun olursa denenmeli bencede. Sonuçta Ömer Bayram akbaba gibi yuyicilere ücret ödeyeceğiz. En azından belli bir potansiyeli olan genç biri ve performans yükselmesi yasayabilir

Ilk sorun fernandinho olacak,eger ilgilendigimiz tecrubeli 6 numara oysa.hoca istiyo ama isitan gun sicak bakmiyoruz dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt