- 18 Temmuz 2009
- 83.049
- 243.652
- 5.263
Luyindama hariç çok zor o sözleşmelerden çıkmak.Yeni yönetimden ilk beklediğim icraatler feghouli, diagne, falcao, luyindama ve babelin para kazanarak yollanması en azından zarar edilmemesi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luyindama hariç çok zor o sözleşmelerden çıkmak.Yeni yönetimden ilk beklediğim icraatler feghouli, diagne, falcao, luyindama ve babelin para kazanarak yollanması en azından zarar edilmemesi.
Anç tasarruf yapacam diye içine edecek kulübün. Net hesapta olmayan başarı zehirlenmesi yaşıyor şuan. Zaten bu olay bu kadar dillendikten sonra anlaşsa da bence sergenle birliktelikleri uzun olmaz artık
Diagne'nin de iyi piyasası olmuştur bence. Feghouli, Falcao(Nashville gidecek diyorlar), Babel bunlardan minimum zararla yada zararsız göndermeleri başardır.Luyindama hariç çok zor o sözleşmelerden çıkmak.
Ümidi kestiğini sanmıyorum 20. Sandıkla 25. Sandık arası ergen ve yangıncı tayfa bitti seçim gitti seçim diyen karamsar tayfa yüzünden yazmayı bıraktı. Zaten birisine yazdığı şey ; bundan sonra dededen haber almaya devam edersiniz yazmam demiş. Rodop 400 blok oy muhabbetini 1000 defa sormuşlar. Buna inanan kitle seçim sonucunda ne tepki verdi acabaSecimde son sandikta esref onde sacmaligindan sonra,transferde her söylenene inanmamayi öğrenirsiniz herhalde.kimsenin bisey bildigi yok.gala sevgisi bile burak elmastan ümidi kesmisti.ben kesmembenim bi bildigim var
inancım
![]()
Konu bence sadece kendi maaşı değil transfer muhabbeti de var bunun içinde. Sergen madara olmak istemiyor seneye o yüzden kendi maaşını bahane ediyor3m istiyor diyolar yav doğruysa o paraları nasıl versin tjk
Coutinhoyu hayal ediyorum ben oraya kiralık 5 milyona verirler 30 da bonservis koyarsin tutarsa geri bile satarsın rahat rahat aldığından pahalıyaYani illa o minvalde adamlar vardır. Artık yaşlı içi geçmiş adamlar gelmesin. Şu 10 numara konusunda muallaktayım. Hakan hem gelmez hemde gelse bile bu taraftar yer onu.
Bence reis dizilişten ziyaede sahaya kimler ile çıktığı çok önemli, mesela sol tarafında Onyekuru/Kerem gibi en önemli özelliği koşucu olması olan top attıkça rakibi delip geçen bir kanat, sağ tarafında çok rahat ikiye birler yapabileceği top alıp vermesini bilen bir sağ kanat ve mümkünse orta sahadan top çıkarmayı bilen milli takımdaki gibi ön-libero oynamasına sebep olmayacak orta saha ikilisi önünde Mostafa Mohamed gibi stoperleri fiziği ile yırtacak topu attığın zaman filelere yollamayı becerebilen forvetHakanç gelecekse takım ona göre kurulmalı. Bu adam 4-2-3-1 denen zırva sistemde başarılı olamıyor bunu çok defa gördük
Ha o zaman hakli gala sevgisiÜmidi kestiğini sanmıyorum 20. Sandıkla 25. Sandık arası ergen ve yangıncı tayfa bitti seçim gitti seçim diyen karamsar tayfa yüzünden yazmayı bıraktı. Zaten birisine yazdığı şey ; bundan sonra dededen haber almaya devam edersiniz yazmam demiş. Rodop 400 blok oy muhabbetini 1000 defa sormuşlar. Buna inanan kitle seçim sonucunda ne tepki verdi acaba
Sergen hoca bir kulüpte bir sezondan fazla kalabilmismi, ben hatirlamiyorum.
Emre Mor’a da hazır olmak lazım bence. O dönem biraz hakkı yendi , tabela yaptığı maçtan sonraki maç oyuna giremedi falan. Hoca evlatcılık yaptı ya da antrenman performansı kötü. Ben gene de kulübede Halil yerine Mor’u tercih ederim.
Coutinho çok uçuk en uçuk. Hani imkan dahilinde değil.Coutinhoyu hayal ediyorum ben oraya kiralık 5 milyona verirler 30 da bonservis koyarsin tutarsa geri bile satarsın rahat rahat aldığından pahalıya
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayal işte renktas olacağı yokta insan bekliyor işte Alex Teixeiraya da tamamim benCoutinho çok uçuk en uçuk. Hani imkan dahilinde değil.