Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.190
- 73.728
- 5.188
Gökdeniz bayrakdarı alsınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sence nekadara birakirlarGökdeniz bayrakdarı alsınlar
sence nekadara birakirlar
Yabancı sınırıyla birlikte arsız Anadolu kulübü modunu açıp en az 7-8 isterler bence.sence nekadara birakirlar
Yabanci kurali serbest olsaydi olurda da bence simdi 5 milyona birakirlar ancak2-3m avro
doğruFatih hoca kime kulanirsa büyük çoğunluğu eninde sonunda formamizi giymistir
yukarıya yazdım rtaş okan hocanın oğlan rahatsızmış takım çalıştırmayı düşünmüyormuş yakın zamandaSergen ayrılırsa BJK Buruk’u bağlar hemen.Şenol BJK oluru yok şuan.
rıza 1 ay önce uzattı sivaslaBu arada bjk sergen olmazsa rızayı alır fbye koyup şampiyon yaptı takımı
milli takıma nasıl olur sence rızarıza 1 ay önce uzattı sivasla
müthiş olur terim denizli güneş arasında dönmekten kurtulmalı milli takım rıza tam bir kontre atak canavarımilli takıma nasıl olur sence rıza
bana aşırı mantıklı geliyor
yabancı sayısını düşürür ama - si varmüthiş olur terim denizli güneş arasında dönmekten kurtulmalı milli takım rıza tam bir kontre atak canavarı
yarın 4 5 yersek isviçreden bırakır benceyabancı sayısını düşürür ama - si var
neyse boş yapıyoruz şenol istifa etmez
Vizyonu yetersiz kalirmilli takıma nasıl olur sence rıza
bana aşırı mantıklı geliyor
yok yaw dk elemeleri var tecrübe kazandık diye uyutur milletiyarın 4 5 yersek isviçreden bırakır bence