- 28 Temmuz 2019
- 46.786
- 47.916
- 3.683
abi genel olarak milli takımları o ulusun en iyi hocaları temsil etmiyor ki bence rıza uyum sağlayabilirVizyonu yetersiz kalir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi genel olarak milli takımları o ulusun en iyi hocaları temsil etmiyor ki bence rıza uyum sağlayabilirVizyonu yetersiz kalir
5 m euro'dan aşağı vermezler çocuk daha 19 yaşında bitiricilik problemini çözdüğü an ligde 20-25 arası gol atacak potansiyeli varGökdeniz bayrakdarı alsınlar
Okani gormek isterim milli takimda , Riza biraz eski kafa.abi genel olarak milli takımları o ulusun en iyi hocaları temsil etmiyor ki bence rıza uyum sağlayabilir
Yarin derken pazartesi mi?beşiktaşta sergen yalçın meselesi yarın sonuca bağlanacak
BugünYarin derken pazartesi mi?
Bu fiyat tamamen yalan 1.5 m euro filan hangi medya söylüyor bilmiyorum ama tamamen uydurma haber diye düşünüyorum Gökdenizi Kocaeli'den beri takip ediyorum potansiyeli çok büyük Cengiz Ünder seviyelerine rahatlıkla çıkabilecek bir oyuncu şu an Kerem gibi genç ve potansiyelli oyuncu kimse 1.5 m euro'ya bırakmazantalya gökdeniz için trabzondan 1,5 istemişler yabancı kararı sonrası 3,5'a çıkarmışlar fiyatı
bugün derken dün mü
Bu fiyat tamamen yalan 1.5 m euro filan hangi medya söylüyor bilmiyorum ama tamamen uydurma haber diye düşünüyorum Gökdenizi Kocaeli'den beri takip ediyorum potansiyeli çok büyük Cengiz Ünder seviyelerine rahatlıkla çıkabilecek bir oyuncu şu an Kerem gibi genç ve potansiyelli oyuncu kimse 1.5 m euro'ya bırakmaz
20 Haziran tarihinde belli olur dediler Ertan süzgün de pazartesiye kalmaz olay dedibugün derken dün mü
Çağlar Zeki alt ligden gittikleri için ucuza gittiler Cengiz 14 m euro'ya gitti Gökdeniz daha 19 yaşında ki ülkenin en potansiyelli kanat/forvet oyuncusu bu adam 1.5 m euro olsa ne biz kaçırırız ne de diğer büyükler kaçırır mesela en güzel örnek şöyle olur biz Kerem'i bir Avrupa kulübüne 2-2.5 m euro'ya satılmasına onay verir misiniz Gökdeniz içinde aynı durum Kerem'le beraber ülkenin en iyi kanat rotasyonu olacaklaryabancı sınırı olmadığı yerde kaça bırakacaklar ki? çağlar zeki gibi oyuncular yüzde paylarıyla vs en fazla 2,5'a gitmiş adamlar.
bu dış piyasa için. iç piyasa takımları için de normal o istenen rakam sınır öncesi.
Herkesin görüşü farklıdır saygı duyulması gerekir ama şöyle bir şey de var yabancı kuralı geldiği an fiyatı 8'den aşağı olmaz yabancı kuralı yokken 5'den aşağı olmaz 19 yaşında önünde çok uzun bir dönem var bu sene bir de Antalyaspor'da forvet olmadığı için mecburiyetten forvet oynamak zorunda kaldı. İmkan olsa keşke alsak solda Kerem sağ da Gökdeniz izlemeyi çok isterim önümüzdeki 10 yıla damga vuracak ELMAS bir jenerasyonumuz olurdu.başıma bir şey gelmeyecekse gökdeniz 2m euro anca eder diyorum
barış alper'i de bir iki maç dikkatli izledim yetenek var ama max 500bin euro veririm.
trde piyasası gereksiz şişik çoğu yerlinin
Çağlar Zeki alt ligden gittikleri için ucuza gittiler Cengiz 14 m euro'ya gitti Gökdeniz daha 19 yaşında ki ülkenin en potansiyelli kanat/forvet oyuncusu bu adam 1.5 m euro olsa ne biz kaçırırız ne de diğer büyükler kaçırır mesela en güzel örnek şöyle olur biz Kerem'i bir Avrupa kulübüne 2-2.5 m euro'ya satılmasına onay verir misiniz Gökdeniz içinde aynı durum Kerem'le beraber ülkenin en iyi kanat rotasyonu olacaklar
Sergen ayrılırsa çağdaş var sıradaSergen ayrılırsa BJK Buruk’u bağlar hemen.Şenol BJK oluru yok şuan.