- 13 Ekim 2014
- 109.693
- 59.039
- 4.708
terim bi ara 3lüye gecmisti bence fena'da degildik.Neden 3lu savunma hattı kuruyoruz hocanin bu yönde bi aciklamasi mi var
kaan + su anki wingbacklerimiz de 3lü defans icin ideal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
terim bi ara 3lüye gecmisti bence fena'da degildik.Neden 3lu savunma hattı kuruyoruz hocanin bu yönde bi aciklamasi mi var
bence hele yabanci kuralindan sonra zordu. bjk de fb de stoper ariyor.Kaan ile anlasmak pek zor degildir zaten
sanirim kaandi. bir den patladi cünkü aksam aksamAkşamüstü haber çıkacak diyem biri vardı.
Ondan haber var mı ?
Kaan'dan bahsediyordur.Akşamüstü haber çıkacak diyem biri vardı.
Ondan haber var mı ?
altın harflerle yaz benim adımıOnyekuruya burub kiviranlari kenara yaziyorum lig baslasin adam alinmazsa ah ah keske alsaydik diyecekler ne bekliyorsunuz sol aciga kim gelecek kimse gelmez babel arda oynar durur gorende cok zengin klubuz sanacak 2.5 milyona alirim klubede oturturum ligte tek basina 7 8 maci alir
Bekliyoruz ahbertÖHÖM !!!!!
Son 16 DK... !!!!![]()
bence hele yabanci kuralindan sonra zordu. bjk de fb de stoper ariyor.
kaan baya terim taraftari. elimizi güclendiren bu oldu
Hepsi olurSponsor açıklaması, yine aslan kartla ve dijital dönüşümle ilgili uygulama ve transferler bunlarla ilgili açıklama bekliyorum 2 hafta içinde.
Onyekuruya burub kiviranlari kenara yaziyorum lig baslasin adam alinmazsa ah ah keske alsaydik diyecekler ne bekliyorsunuz sol aciga kim gelecek kimse gelmez babel arda oynar durur gorende cok zengin klubuz sanacak 2.5 milyona alirim klubede oturturum ligte tek basina 7 8 maci alir
Herkes atarlı bugünlerde kankSayin onyekuru bey alinmazsa anlamalisin ki hocamiz istemiyor. Hocanin lafinin uzerine laf soylemek benim haddim dğl.
Niye atarlı konustugunu da anlamadım ama neyse. Sanki ben aldirmiyorum herifi. Neden ağlayayım arkadaş