Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav he he iki gunde goklere cikarip iki gunde yerin dibine sokuyorsunuz Kerem hizli onyekuru super hizli bir oyuncu kerem kanat oyuncusu onyekuru santrafor gibi forveti ciftleyen en onemliside 9 numara gibi pozsiyon alip iceri disari kosu atabilen nadir oyuncudur birbirleriyle alakasi olmayan iki oyuncu koca sezonda elinde bir keremle nereye kadar gideceksin onyekuru gibi adami bulamayiz almazlarsa hepiniz aglarsiniz
Sayin onyekuru bey alinmazsa anlamalisin ki hocamiz istemiyor. Hocanin lafinin uzerine laf soylemek benim haddim dğl.

Niye atarlı konustugunu da anlamadım ama neyse. Sanki ben aldirmiyorum herifi. Neden ağlayayım arkadaş

Moreno
Kaan
Gedson
Cicaldau
Halil d
Ercan kara
Kuru
Florentino
Barış alper yılmaz

Tatmin edermi sizi

125762080_TKp5MKfSPBvHmBoQmTSsfvqWvrJix9lMJU6zXtgfwAE.webp

Sert 6 numara değil zaten daha mücadeleci ve pasör bir tip.

Haftaya biraz yoğunluğum geçerse vakit bulup maçını izlicem tabii o zamana kadar 6 numara almazsak :asd:

Taylan kadar falan boyu.

fizisiksel mucadelecililik,bolgesi ve civarinda cevre kontrolu alan savunmasi rakibi savunma,top kapma, yaraticilik,kisa paslar,diyagonal uzun paslar,..ilk gozume ilisen artilariydi izledigim maclarinda.
j liginin en iyi 11ine secilmisti avrupaya gelmeden...takimi da sampiyon oldu < >etkisi onemliydi.

uni cikisli oyuncu,en son uni takiminda dikkati cekip caylak olarak j lig takimina gecis yapmisti ilk planda.
*santa clara versus bizim seviyemiz gibi bir kiyas yoruma aciktir elbette. < > bana gore,ocakta gelip bu denli cikis yapmasi dikkate deger ve degerlendirilmesi gereken onemli bir detay. ekstra olarak,ben oyuncunun j lig ve milli takimda taktiksel olusumlar genelinde sisteme uyumuna dikkat ediyordum izlerken....virus vs olmasaydi daha erken cikis yapmasi bekleniyordu avrupa liglerine....

*boy konusu :
sandro tonali misal 181 olmasi lazim. morita 177 yanilmiyorsam.

bu oyuncu ozelinde,farkli baslikta da dedigim gibi, gec kaldi scoutlar.
daha erken gorulmeliydi,ocak oncesi. < verilecek ucret nedeni dolayisiyla bu elestirimi yapiyorum.
orta sira portekiz takimi gidip ocakta alip geliyor....
santa clara nin kulup tarihindeki en buyuk satis> gecen sezonki nijeryali oyuncularinin portoya satisi > 4 m euro yanilmiyorsam.

bizden 5 istemeleri , bizim porto gibi tepe takim oldugumuzdan kaynakli kanimca.birde yabanci oyunculara son donemlerde harcadigimiz gereginden fazla bonservisleri de elbette gormuslerdir portekizliler.
haliyle 5 cekiyorlar. oyuncu nun kalitesinden ayri , pazarlikla fiyati asagi cekmeliyiz....
3-4 arasi bitse cok iyi olur. yok derlerse,porto'ya da benzer miktara satis yaptiniz gibi bir kontra yapip masa da son karti kullanmali yetkililer.

transfer konusuna genel donersek;

asil firsat transferi takuma asano. onye yerine gormek isterdim. bonservisi elinde. onemli firsat.
partizan 5 m euro bonservis bekliyordu satistan. oyuncu gecenlerde maas gecikmesini one surerek bonservisini aldi. partizan sasti kaldi.buyuk hata yaptilar ,ligin peak yapan ilk 3 oyuncusundan biriydi asano >partizanin bulundugu ligde. istatistikler ortada.

Nando
Kaan XX Marcao
Yedlin Florentino Gedson Moreno
Kerem Mo Onye

nasil sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt