- 24 Mayıs 2009
- 17.466
- 20.440
- 2.643
Hangi y.k kanka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi y.k kanka
Hangi y.k kanka
Sayin onyekuru bey alinmazsa anlamalisin ki hocamiz istemiyor. Hocanin lafinin uzerine laf soylemek benim haddim dğl.Yav he he iki gunde goklere cikarip iki gunde yerin dibine sokuyorsunuz Kerem hizli onyekuru super hizli bir oyuncu kerem kanat oyuncusu onyekuru santrafor gibi forveti ciftleyen en onemliside 9 numara gibi pozsiyon alip iceri disari kosu atabilen nadir oyuncudur birbirleriyle alakasi olmayan iki oyuncu koca sezonda elinde bir keremle nereye kadar gideceksin onyekuru gibi adami bulamayiz almazlarsa hepiniz aglarsiniz
Bi haberim yok kanka olursa paylaşırım amaKüfür kısaltması ve iması yasaktır
Cimbomumuzun yeni yönetimi. Kim neyden sorumlu gibi
Oyuncuyladır ya problem kulübü, salmıyorlar bir türlüÖn anlaşma oyuncuyla mı kulübüyle mi ?
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Once oyuncuyu ayartıyoruz. Sonra kulubunu tehdit edecezÖn anlaşma oyuncuyla mı kulübüyle mi ?
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sert 6 numara değil zaten daha mücadeleci ve pasör bir tip.
Haftaya biraz yoğunluğum geçerse vakit bulup maçını izlicem tabii o zamana kadar 6 numara almazsak
Taylan kadar falan boyu.
Masaya vura vura söyler gibi geldi...Kim bu?
11,5 istiyorlarsa biz de 8 veriyorsak 9'da buluşuruz. "Onu alamayız, bunu vermezler bize" günleri geride kaldı. Artık iş yapan bir yönetim var. Abdurrahim yok transfer komitesinin başında hatırlatırım.
Nando
Kaan XX Marcao
Yedlin Florentino Gedson Moreno
Kerem Mo Onye
nasil sizce?