Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Becali
Ahmet bulut
Davila

Şu 3lü masaya otursa hesap kime kalırdı acaba

Becali popescuyu hapiste yatırmış adam diye biliyorum yanlış hatırlamıyosam

Uzak durucaksın bu çakallardan

Bana bu transfer haberleri biraz garip geliyor, sallama haberlere benziyor. Eğer doğruysa bu haberler Hocanın veya her kim istiyorsa onun kafası karışık gibi. Mesela Halil Akbunar ve Yarmelenko - her ne kadar biri ters ayaklı olsa da- aynı bölge oyuncuları. Kadroda da orda oynayabilecek Kerem de var mesela idare edebilir. İlgilendiğiniz iddia edilen Barış Alper sol kanat orijinli olsa da o da sağ kanatta oynayabiliyor. Ayrıca bir diğer ilgili olduğumuz iddia edilen O. Morutan da sağ kanatta oynayabiliyor. Bilemedim kafalar karışık gibi.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yarmolenko'yu istiyorsak hakikaten akıllanmamışız demektir. Ha gidip tjk'nin Aboubakar'a imzalattığı sözleşme gibi bir şey olursa bilemem. Kaliteli oyuncu, hiçbir itirazım yok. Ama Falcao'dan, Feghouli'den ağzı yanan takımın Yarmolenko'dan kaçması gerekir.

Mohammed Babel Oğulcan Halil santrfor bölgesi için yeterli olur diye düşünüyorum.

Kanatlarda Kerem ve Barış Alperi sayarsak 2 tane daha oyuncuya ihtiyacımız var Feghouli ile yollar ayrılmalı. Ardayı da saymıyorum zaten. Onyekuru+ Top Class bir kanat oyuncusu gerekli.

Orta sahaya da 2 tane kaliteli, net oyuncu gerek.

Şener ve Linnes ile yollar ayrıldı, Omarın durumu da belli değil sağ beke Yedlinin yanına yerli bir bek bulmamız gerekiyor. Sol bek konusunda Moreno ismi geçiyor yeterli olur mu bilmiyorum.

Kaan stoper için iyi bir transfer olur.

Kuru-mohamed-yarmolenko
Gedson-taylan-cicaldau

6 benzemez

Bu kadar boktan bi planlama yapılmıyodur inş

bu zaten her gun olan birsey transferdoneminde , boyle yazinca bilmis olacaksak
Yarin yabanci basindan bir tane transfer ismi dusecek haberlere
Onun için paylaştım zaten biraz da.

Sabah bir iki kişi paylaşmıştı burada.

Bir transfer haberi dedi , iki haberi sahiplendi.

Bu tipler boyle 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt