Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz anlatayım o zaman Cicaldauyu bilmeyen arkadaşlara oyuncu 8.5 numara orta saha ve forvet arasında tam bir köprü oyuncusu fiziği biraz zorlayabilir bizim ligde ama Romanya ligi de yumuşak bir lig değil oyuncu tam bir çift ayaklı sağ ve sol iki türlü de çok iyi plase vuruyor duran toplar da kesme vuruş dediğimiz topu yakın mesafeden serbest vuruşlarda topu şahane bir şekilde sert ve isabetli indiriyor oyunun savunma kısmında var ama maç içi kayboluş anları olmuyor değil 8 gol 11 asist yapar sezonda

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İliç'e benzettim ben izlediğim videoda. Ne kadar doğru?

Ercan kara bana mantıklı gelmedi

Adam gelirse yabancı statüsünde olacak ayrıca bizi değilde avusturya milli takımını seçti burda tepki alacağını düşünebilir

Ve yedek olacak geldiğinde

Hiç mantıklı değil

Kaanda ercanda halilde net isimler değil 11 için gedsonu ayrı tutuyorum

Adam gelirse yabancı statüsünde olacak ayrıca bizi değilde avusturya milli takımını seçti burda tepki alacağını düşünebilir

Hiç mantıklı değil

Kaan ilk11 icin alinir alinacaksa

Hiç mantıklı değil

Defans yok Samet, Kaan gayet olur :asd:

Biraz anlatayım o zaman Cicaldauyu bilmeyen arkadaşlara oyuncu 8.5 numara orta saha ve forvet arasında tam bir köprü oyuncusu fiziği biraz zorlayabilir bizim ligde ama Romanya ligi de yumuşak bir lig değil oyuncu tam bir çift ayaklı sağ ve sol iki türlü de çok iyi plase vuruyor duran toplar da kesme vuruş dediğimiz topu yakın mesafeden serbest vuruşlarda topu şahane bir şekilde sert ve isabetli indiriyor oyunun savunma kısmında var ama maç içi kayboluş anları olmuyor değil 8 gol 11 asist yapar sezonda

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani Lemina Gedson
Cicaldu harika olur mu?

Cicaldauya red veriyorum müsadenizle

Yarmoda mükemmel adam ama ne biliyim ya kasmaz sanki bizde euroda kastığı gibi

Rakibi parçalayacak adamlar istiyorum

Top rakipteyken engin bassın ona yardıma melo gitsin prese elmander katılsın necati o bölgeye koşarken saçları sallansın,eboue o pozisyonda yere atlasın kapılan top selçukla buluşturulsun falan

Çok şey istemiyorum yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt