Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.964
- 41.709
- 3.413
Yeni bir feg kazigi cekemem. Haaayir diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İliç'e benzettim ben izlediğim videoda. Ne kadar doğru?Biraz anlatayım o zaman Cicaldauyu bilmeyen arkadaşlara oyuncu 8.5 numara orta saha ve forvet arasında tam bir köprü oyuncusu fiziği biraz zorlayabilir bizim ligde ama Romanya ligi de yumuşak bir lig değil oyuncu tam bir çift ayaklı sağ ve sol iki türlü de çok iyi plase vuruyor duran toplar da kesme vuruş dediğimiz topu yakın mesafeden serbest vuruşlarda topu şahane bir şekilde sert ve isabetli indiriyor oyunun savunma kısmında var ama maç içi kayboluş anları olmuyor değil 8 gol 11 asist yapar sezonda
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Sıddık SaraylıArkadasi Halil, Kaan, Cicaldu yazmis. Ayni kisi gecen donem Muhammed, Onyekuru filan yazmisti.
Yeni bir feg kazigi cekemem. Haaayir diyorum
Kaan ilk11 icin alinir alinacaksaErcan kara bana mantıklı gelmedi
Adam gelirse yabancı statüsünde olacak ayrıca bizi değilde avusturya milli takımını seçti burda tepki alacağını düşünebilir
Ve yedek olacak geldiğinde
Hiç mantıklı değil
Kaanda ercanda halilde net isimler değil 11 için gedsonu ayrı tutuyorum
Defans yok Samet, Kaan gayet olurErcan kara bana mantıklı gelmedi
Adam gelirse yabancı statüsünde olacak ayrıca bizi değilde avusturya milli takımını seçti burda tepki alacağını düşünebilir
Ve yedek olacak geldiğinde
Hiç mantıklı değil
Kaanda ercanda halilde net isimler değil 11 için gedsonu ayrı tutuyorum

Evet yetişir 6 transfer bekliyorum 1 ay içindebu transferler psv maçına yetişir mi ?
Yani Lemina GedsonBiraz anlatayım o zaman Cicaldauyu bilmeyen arkadaşlara oyuncu 8.5 numara orta saha ve forvet arasında tam bir köprü oyuncusu fiziği biraz zorlayabilir bizim ligde ama Romanya ligi de yumuşak bir lig değil oyuncu tam bir çift ayaklı sağ ve sol iki türlü de çok iyi plase vuruyor duran toplar da kesme vuruş dediğimiz topu yakın mesafeden serbest vuruşlarda topu şahane bir şekilde sert ve isabetli indiriyor oyunun savunma kısmında var ama maç içi kayboluş anları olmuyor değil 8 gol 11 asist yapar sezonda
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uzun süredir profil fotoğrafın yok.bu transferler psv maçına yetişir mi ?
Gelmez 2.5. En az 3.5+ bonus ister ve 3yillik ister. Feg gibi girer bize. Kalsin2.5a geliyorsa gelsin 2+1
halen covid atlatamadım.Uzun süredir profil fotoğrafın yok.
Gecmis olsun dostumhalen covid atlatamadım.![]()
tşk ederm. :kırmızıkalp:Gecmis olsun dostum
morutan,popescu tahminim italya yaparlar gozlemlerim bu yonde....Bize Romanya’dan Cicaldo filan değil Morutan,Popescu ve Coman’dan biri lazım. Ama gel gör ki hepsi de bu koduğumun Becali’in takımında. Yavşak herif bize kıl.