- 11 Aralık 2009
- 18.637
- 11.382
- 1.998
Hernani ismi geçmez oldu. Pek izlememişim galiba ama tam aradığımız profil gibi duruyor. Mümkünatı var mıdır sizce?..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elindeki ortasahaları saySalih için ağlayan mı var lan
Bir kere cl gorecek sonra senelerce ne sampiyonluk nede cl gorecek bosversene Galatasaray varken tinercileri secen adamin akli yoktur bizden uzak olsunSalih in Bjk seçmesi normal arkadaşlar. Şampiyonlar Ligi faktörü çok önemli
Ligin bitimine 3 hafta kala demiştim Salih şampiyon takıma gider diye
Bence de hayatının kumarında yanlış kartı seçti. O düzeyde futbolcu olsam, BJK gibi bir takımla UCL de oynamak istemezdim şahsen, 6 maçta 2-20 gibi bir averaj muhtemel görünüyor...Bir kere cl gorecek sonra senelerce ne sampiyonluk nede cl gorecek bosversene Galatasaray varken tinercileri secen adamin akli yoktur bizden uzak olsun
BJK ciddi şekilde ilgileniyor mu Gedson ile ? Bizim ucuza almamızı engellemez mi bu durum ?Kolpa twitter hesaplarını paylaşmaya son verin.
Bjk önce sağ bek, sağ kanat, santrafor alsın.BJK ciddi şekilde ilgileniyor mu Gedson ile ? Bizim ucuza almamızı engellemez mi bu durum ?
Çok tatlı bi defansif oyun kurucu herif. İlk plzenin fenere çaktığı maçta izlemiştim çok beğenmiştim o zamandan beri düzenli isterimuygun maliyetle halledebileceksek 8 numaraya Daridayı isterim
Bizim transferlere salça oluyorlarsa biz de Salih’e daha çok teklif edip aradan çekilelim pahalıya alsın BJK ?Bjk önce sağ bek, sağ kanat, santrafor alsın.
Paraları kalırsa orta saha bakarlar.
ciğersiz ya bir saniye durmuyor herif 15km falan kosuyodurÇok tatlı bi defansif oyun kurucu herif. İlk plzenin fenere çaktığı maçta izlemiştim çok beğenmiştim o zamandan beri düzenli isterim