Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciğersiz ya bir saniye durmuyor herif 15km falan kosuyodur
g*tten sallamıştım ama doğruymuş. Vay be diyorumBundesliga rekoru 14,65 olmali. O mesafeyi kosan Daridaydi. Ondan önce rekor 14,34 di. O rekorda onundu.
Ben hala Kaderabek diyorum ama olmaz işte. Ömer nerelerde.? Darida Stuttgard’a oynayan eleman değil mi.? O ise,10 numara diye biliyorum.Darida dediniz de aklıma Ömer Tuğrul Yılmazer kardeşimiz geldi. Destansı övgülerini unutmak mümkün mü?..Kulakları çınlasın...
O dönem ben de Kaderabek diye tutturmuştum![]()
Ben hala Kaderabek diyorum ama olmaz işte. Ömer nerelerde.? Darida Stuttgard’a oynayan eleman değil mi.? O ise,10 numara diye biliyorum.
Helal kardeşim karıştırdık isimleri.Stuttgartli oyuncunun adi Didavi. Darida Herthada oynuyor
Darida-Gedson-Morutan-kerem-lamela-mohammed ileri hattı mıg*tten sallamıştım ama doğruymuş. Vay be diyorum
Sula milleti rtaş sönsün ateşleri
Darida-Gedson-Morutan-kerem-lamela-mohammed ileri hattı mı
Ömer uzun süre önce forumu terk etti sanırım...Darida Hertha da...Ben hala Kaderabek diyorum ama olmaz işte. Ömer nerelerde.? Darida Stuttgard’a oynayan eleman değil mi.? O ise,10 numara diye biliyorum.