Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de Ercan Kara nasıl oyuncu iş yapar mı bizde ?

Darida dediniz de aklıma Ömer Tuğrul Yılmazer kardeşimiz geldi. Destansı övgülerini unutmak mümkün mü?..Kulakları çınlasın...

O dönem ben de Kaderabek diye tutturmuştum:)

Salih normalde üzülecek biri değil de yerli 8-10 numara yok.

İrfan'ı Fener'e Salih'i Bjk'ye kaptırdık. Umarım alt liglerde falan scout vardır.

Bizim yerli yabancı hiç 8-10 numaramız yok.

Emre Kılınç kanat oyuncusu. Gedson zaten kiralıktı. Takıma acil yerli yabancı 8 numara lazım. Yabancı bulunur da Salih Uçan koydu bana.

Scout sistemimize güveniyorum yine de.

Darida dediniz de aklıma Ömer Tuğrul Yılmazer kardeşimiz geldi. Destansı övgülerini unutmak mümkün mü?..Kulakları çınlasın...

O dönem ben de Kaderabek diye tutturmuştum:)
Ben hala Kaderabek diyorum ama olmaz işte. Ömer nerelerde.? Darida Stuttgard’a oynayan eleman değil mi.? O ise,10 numara diye biliyorum.

Sula milleti rtaş sönsün ateşleri
1624391777374.gif

Ben hala Kaderabek diyorum ama olmaz işte. Ömer nerelerde.? Darida Stuttgard’a oynayan eleman değil mi.? O ise,10 numara diye biliyorum.
Ömer uzun süre önce forumu terk etti sanırım...Darida Hertha da...

Sabri' den illallah ettiğimiz dönemde deli gibi istemiştim Kaderabek' i. Çok büyük para değildi ama züğürt zamanımıza denk geldi maalesef...

Kadrolarda sürekli Ramos görüyorum ciddi olarak mı yazılıyor merak ettim, Adam 15 M € istiyormuş yıllık bizim hedeflediğimiz bütçenin nerdeyse 3'te 1'i yani.

Yarmolenkoyla ilgilenmek neyin kafası aga. Git 1 sene sözleşmesi kalmış lamelaya uğraş sponsor bul. Önümüzdeki sene pek forma şansı bulabileceğini sanmıyorum totnımda. Berardiye sulanıyor adamlar

Ne salihmis arkadaş. Beşiktaş da yerli oyuncu yoktu mecbur para bastılar. Biz Kaan ayhani alırsak gayet geniş bir yerli havuzu oluyor. Aytaç, Taylan, akbaba , emre Kılınç varken 1 yerli orta saha daha lüks kacar. 2 yabancı orta saha lazim, paulinho ve gedson olursa muazzam iş olur. Ffp bitmisken fatih hoca alt liglerden ve Avrupadan da birkaç yerli aldırır. Saliha boşa takılmayin.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt