Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson ve Florentino gelirse uretici bir 10 numara lazim olacak
12873.jpg

Takım netleşti

Mohammed
Kerem-Fortounis-Gedson-Mr. XxX
Florentino
XxX-Marcao-Kaan-XxX​

Üretici bir orta saha ya da kanat şart
Ghezzal ve iyi Feghouli gibi
Takımı etkileyecek bir isim şart

Burak Elmas'in en büyük vaadi altyapı, transfer falan değil bana göre stat ve forma sponsorluğu için 100 milyon dolarlık giriş vaadiydi. Kur bu haldeyken iddialı bir söylemdi ve her şeyin hazır olduğunu söylemişti. Bu vaadini gerçekleştirmesini bekliyorum. Başkan için turnusol olacak.
En ciddi ve yakın tarihli takip edebileceğimiz vaadi buydu. Bazı yerlerde stad sponsoru aralık ayına kadar devam ediyor dediler ama bu yanlış kap bildiriminde 2020-2021 futbol sezonu sonunda sona ereceği yazıyor neye göre Aralık diyorlar anlamıyorum yani Haziran'ın sonunda Türk Telekom bitiyor- forma olan Sixt iile 1 sene daha anlaşma devam ediyor ama Sixt'in sahibi ÖZtürk'ün listesindeydi yanlış hatırlamıyorsam yani zorluk çıkarmaz herhalde.. Yani sponsor hazır denildiği için en geç Temmuz'un ilk haftası ben sponsor açıklamasını bekliyorum.

Ove ove bitirilemeyen Isitan Gun'un hunerlerini gorelim bakalim. Bu takima, Mert Muldur seviyesinde 1er tane genc sag ve sol bek lazim. Taylan'dan cok daha iyi bir 6 numara lazim. 18 disinda yilda 5 gol atacak hucumcu bir orta saha lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt