Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.182
- 73.722
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim gol atacak bu 3 lüdeYedlin kaan marcao PvA
Florentino
Emre K. Gedson
Kerem Mo Onye
bu 3lü os yorulmaz rakibi yok eder bence. Bir de baya dinamik olur (emre k. Hic kötü oynamadi bizde max 1-2 keredirj
Kilinc goller atiyor. Bizde 4-4 yapmiskim gol atacak bu 3 lüde
double double yapacak net bir 10 lazım orayaKilinc goller atiyor. Bizde 4-4 yapmis
Sivasta gecen sene 8-5 yapti
Gedson ve Florentino gelirse uretici bir 10 numara lazim olacak
Yanarizz yanariizzz
O zaman gidip sigurdson, teixeira felan yapacaksin. Ama baska yere türk koyacaksindouble double yapacak net bir 10 lazım oraya
3'ün 1'ini almıştıkIşıtan Bey mi resmi girişim yapıyor. ÜA'nın ilk Atletico seferi gibi bir Benfica seferi düzenlesin
Baya faydali bir 1 di3'ün 1'ini almıştık
sağ bek ve sağ stoper türk olacak muhtemelenO zaman gidip sigurdson, teixeira felan yapacaksin. Ama baska yere türk koyacaksin
1i vefat etmisti ardindan.3'ün 1'ini almıştık
En ciddi ve yakın tarihli takip edebileceğimiz vaadi buydu. Bazı yerlerde stad sponsoru aralık ayına kadar devam ediyor dediler ama bu yanlış kap bildiriminde 2020-2021 futbol sezonu sonunda sona ereceği yazıyor neye göre Aralık diyorlar anlamıyorum yani Haziran'ın sonunda Türk Telekom bitiyor- forma olan Sixt iile 1 sene daha anlaşma devam ediyor ama Sixt'in sahibi ÖZtürk'ün listesindeydi yanlış hatırlamıyorsam yani zorluk çıkarmaz herhalde.. Yani sponsor hazır denildiği için en geç Temmuz'un ilk haftası ben sponsor açıklamasını bekliyorum.Burak Elmas'in en büyük vaadi altyapı, transfer falan değil bana göre stat ve forma sponsorluğu için 100 milyon dolarlık giriş vaadiydi. Kur bu haldeyken iddialı bir söylemdi ve her şeyin hazır olduğunu söylemişti. Bu vaadini gerçekleştirmesini bekliyorum. Başkan için turnusol olacak.