Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpaslan ve Aytaç'a boşuna mı milyonları veriyoruz?
Ligi bilen çok kaliteli iki evladı getirdik!!

Birde akbaba ve arda gibi öz evlatlar var!!

Bu seneyi geçtim yerli konusunda sonra ki seneler bile çok çok rahatız!!

Bu isimleri beğenmeyen varsa acil kuş ilan edilip tekme basılmali!!
Madem böyle bir kural var yabancılara vermeyi gözden çıkardığımız paraları yerliler için de gözden çıkarmamız lazım, mevcut yerliler ne derece tatmin eder meçhul. Mesela sağ beke Mert Müldür'ü kovalamamız lazım kimse neden 11de demeyeceği bir isim.

E4kDYE9XMAQ1gmi

avronun kaç para olduğundan haberiniz var mı sizin yahu :D cl inde her sene gruptan çıkacak takımı kurmadığınız sürece 10m gibi rakamlar çok fahiş. ligin galibiyet primi 3mtl. yani 300bin avro. yararından çok zararı olur. yatırım önemli de ffp erken bitti diye sağa sola paralar saçmak batırımımız olur.

mustafa cengiz in beğendiğim yönetimlerinden biriydi. ta ki gomis ile imzalamayıp köşeye sıkışınca da 2 forvet transferine 20m den fazla bırakıncaya dek. bu süreçte geçen tartısmalar son 2 senenin bilançosuna karşılık geldi işte. huzur kaçtı mı başarı da gelmiyor, kupada, yapılanma da. sadece kaybediyorsun.
Hocam en azından hedefteki isimlerin son durağı olmayacağız, bu miktarları verebileceksek kemik kadronun temeli atılmış olur hem ileriki dönemlerde satış yapma ihtimalimiz olur.

Klupler birliginin yabanci sinirina baski yapmasi lazim.Dun ali kocun aciklamasinda ankara boyle istiyor cevabi vermis tff ama sanmiyorum yabanci sinirina da beyfendinin karar verdigini. Degismezse kaliteli kadroya yazacak 1 tane turk bulamiyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt