Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadrolar gelsin

snn.PNG

Florentino ile ilgili yeni bir haber mi var
Kaçırdım büyük ihtimal

Hocam en azından hedefteki isimlerin son durağı olmayacağız, bu miktarları verebileceksek kemik kadronun temeli atılmış olur hem ileriki dönemlerde satış yapma ihtimalimiz olur.
orası öyle de doğru yapılanmak lazım. 10m bir oyuncuya bayılacak bir rahatlığı yok kulubün. daha az maliyetle kademe kademe büyümeye ihtiyacımız var. lig şampiyonlukları ardından gelecek şampiyonlar ligi gelirleriyle yapılacak bonservisler bunlar. ha yönetim sponsor kaynağı bulduysa ayrı. ki bahsediyorlardı sponsorluklardan. yoksa mevcut durum ve gelirlerle yapılacak iş değil.

olaki kaan ayhanı aldık terim onu sağ bek için mi düşünür yabancı kısıtlamassı hortladı diye?

Neymiş Florentino'nun eksikleri varmış, lan eksiği olmasa sende işi ne?

23 yaşında Fernando Reges şimdiki gibi miydi? Olgunlaşma dönemi diye bir şey yapar, bunu erken başaran Bellingham, Camavinga gibi adamlar 17sinde de oynuyor ama sende oynamıyor doğal olarak.

Dün tek başına rakip kanadı felç esen Maehle, sen Mariano'ya 4 bonservis ve 3x2 sözleşmeden 10 m verdiğinde 1.3 bonservis, 300 bin euro maaşa Genk'e gitmişti.

4 ay önce 15e sattılar, 4 yılda verdiği katkı da cabası.

Allah akıl fikir versin size ya.

Hoca kötü, ee hoca öner? Gasperini. İtalya'da şov yapan adam bize gelecek aynen.

Yerliler kötü, yerli öner? Mert Müldür. 1 aya 10+ milyon euroya transfer olacak adamı kesin alırız evet.

kaan'ı sağ bek yapıp, sağ stopere (kalırsa) luyindama, satılırsa sağlam bir herif almak şart bence. orta saha efsane olmuş, hücum da iyi ama hücumda liderlik edebilecek, duran top üstadı, tabelacı bir oyuncu ister gibi bu kadro.
Taylan 6 numara, en iyi mevkisinde önlerinde luis - gedson. Yabancı kuralı kısıtladı biraz

orası öyle de doğru yapılanmak lazım. 10m bir oyuncuya bayılacak bir rahatlığı yok kulubün. daha az maliyetle kademe kademe büyümeye ihtiyacımız var. lig şampiyonlukları ardından gelecek şampiyonlar ligi gelirleriyle yapılacak bonservisler bunlar. ha yönetim sponsor kaynağı bulduysa ayrı. ki bahsediyorlardı sponsorluklardan. yoksa mevcut durum ve gelirlerle yapılacak iş değil.
Konuşulan sponsor gelirleri olursa zaten bu isimler hayal olmaz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt