Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer diyoruz da en kısa sürede hoca yardımcılarını da belirlemeli. Sanmıyorum ama umarım antrenörlük bilgisi yüksek seviyede insanlar getirilir.
Yaw getirse ne olur Allahinizi severseniz Adam,Hocam soyle soyle yapalim dese hocada tamam mi diyecek amma takiyorsunuz su yardimci meselesine yaw .

Florentino-Gedson ikilisine taymda yapilan övgüleri görünce aklıma Seri- Nzonzi- Lemina üçlüsüne edilen iltifatlar geldi.

En son Cl de yarı final oynatiyorlardi twitterda
Gedsonu gorduk formda oldugunda neler yapabiliyor Adam.Florentino tutmasa bile Gedsonun ne verecegi garanti zaten.O adamda tutarsa ortasahamiz tempolu olacak.Seri ve Nzonzinin adim atmaya hali yoktu bi kere .Iclerinde bi tek Tempo yapan Leminaydi oda kotu degildi zaten sakatlik sorunu vardi.

Yaw getirse ne olur Allahinizi severseniz Adam,Hocam soyle soyle yapalim dese hocada tamam mi diyecek amma takiyorsunuz su yardimci meselesine yaw .
Mesele hocam şöyle yapalım değil. Futbolcuları çalıştırma kısmı. Tabii ki de takılacak bir mevzu yardımcı konusu. Hücum antrenörü diye hücum oyuncularını benim çalıştırmam ile bu konuda daha donanımlı birisinin çalıştırması arasında fark var. Ben maç sırasında kenardan hocam şu taktiğe geçelim, hocam şu oyuncuyu çıkartalım denmesini beklemiyorum zaten. Ayrıca yetkin bir antrenörü de hoca pek ala dinler. Levent'i Hasan'ı bile dinliyordu kenarda bazı maçlarda.

Gedsonu gorduk formda oldugunda neler yapabiliyor Adam.Florentino tutmasa bile Gedsonun ne verecegi garanti zaten.O adamda tutarsa ortasahamiz tempolu olacak.Seri ve Nzonzinin adim atmaya hali yoktu bi kere .Iclerinde bi tek Tempo yapan Leminaydi oda kotu degildi zaten sakatlik sorunu vardi.
Florentino tutmasa tutmasa ne kadar tutmayacak 37 lik atibanin gustavonun josefin is yaptigi ligde. Calisma ahlaki duzgunse ve hocayla sikinti yasamazsa flo-gedsonla 4 sene orta saha aramayiz.

teixeira mı paulinho mu
Feghouli ve Falcao 'nun sözleşmelerinden çıkabilirsek Teixeira olabilir, hatta adı geçen Taylan / Gedson / Florentino gibi adamlar ile bir orta saha kurgularsak bunların önünde 9.5 numara gibi Mohamed ile aradaki bağlantı oyuncusu olursa korkunç skor katkısı verebilir şu haliyle bile

Hatta Babel / Diagne gibi adamların kontratından çıkabilirsek Mohamed'e bir alternatif olması adına iyi bir forvet oyuncusuna bile yönelebiliriz

Bu sene trezeguet ismi çıkmadığına göre nöbet henüz başladı diyemeyiz ..
Çok acayip bir sakatlık geçirdi Nisan ayında, ki geri dönüşü de Kasım / Aralık aylarını filan bulabilir bu geri dönüş. Yoksa emin ol reis Trezegueet aşağı Trezeguet yukarı bunu konuşuyorduk yine

Biz daha geçen seneki kadroyu kuramadık önce onu bi kuralım. Gedson ve henry gelirse geçen yıla eşit olur ama yetmez. Bu takımn mutlaka skorer 10 numaraya ihtiyacı var. Üç tane kısır ortasahayla ligde zorlandık. Yönetimde bunun farknda bütün gücünü 10 numaraya harcayacaktır. Poulinho olabilir başka biride. Burak başkana güvenim tam.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi öyle veya böyle elimizde yerli oyuncu olarak Emre Kılınç / Taylan ve Kerem üçlüsü var kadroya yazabildiğimiz. Geçen sene Marcao 'dan sonra Fatih Terim'in en çok süre verdiği oyuncular Taylan ve Emre Kılınç ikilisiydi ki Kerem 'in de sezon sonunda olduğu gibi devamlı süre buluğu bir Galatasaray takımı olacağına inanıyorum

Ama mesele şu ki Emre Kılınç ve Taylan ikilisinden sonra en çok süre bulan 35 yaşındaki Arda Turan, Ömer Bayram ve Emre Akbaba vardı. Bence sorun Taylan veya Emre Kılınç 'ın veya Kerem 'in oynamasında değil bu adamlar olmadığı zaman kimi oynatacağımızda

Ben istemiyorum Arda & Ömer & Akbaba veya Taşdemir 'in Fatih 'in Okan 'ın 11 oynadığı bir Galatasaray 'ı izlemeyi. Bunun tek yolu yerli oyuncu takviyeleri ama bir bakıyorum da Kaan Ayhan haricinde kimi alabiliriz diye hiç aklıma gelen daha doğrusu içime sinen birisi yok. Mesela Cengiz Ünder var talip olsak Gedson kadar büyük bir maliyeti olur ki mevcut halini Kerem 'e tercih eder miyim ? doğruya doğru etmem. Sonra bakıyorum Okay Yokuşlu var en son isteyeceğimiz tipte bir defansif orta saha oyuncusu. İşte Berat / Salih veya İrfan Can gibi futbolcuları bol bol rakibimize kazandırdığımız için hani Halil Akbunar / Mert Çetin veya Halil Dervişoğlu ihtimalleri konuşuldu ama korkunç maliyetlerden bahsediliyordu

Keşke şu FFP belası olmadan Berat Özdemir Trabzon'a Mert Müldür Sassuolo 'ya transfer yaptığı dönemde Galatasaray 'a tansfer yapabilmelerini sağlamış olsaydık sadece bugün için değil belki 3 sene sonra bile Galatasaray 'da ilk 11 düzeyinde forma giyebilebilecek aldığımızdan çok daha fazlasına satabileceğimiz potansiyelleri var

Hani doğruya doğru Milli takımda son dönemde oynadığı oyun haricinde Mert Müldür 'ün bu kadar iyi bir oyuncu olduğunu bilmiyordum, ama Berat Özdemir gözümüzün önündeydi onu Trabzon 'a kaptırmamız çok kötü oldu

Biz daha geçen seneki kadroyu kuramadık önce onu bi kuralım. Gedson ve henry gelirse geçen yıla eşit olur ama yetmez. Bu takımn mutlaka skorer 10 numaraya ihtiyacı var. Üç tane kısır ortasahayla ligde zorlandık. Yönetimde bunun farknda bütün gücünü 10 numaraya harcayacaktır. Poulinho olabilir başka biride. Burak başkana güvenim tam.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eğer Fatih Terim son senelerde bir türlü sonuca gidemediğimiz 4-1-4-1 sisteminden vazgeçerse bence çok daha iyi bir Galatasaray izleyebiliriz. Mesela 4-3-3 siteminde oynasak Florentino gibi mutlak bir defansif orta saha sol kenarda Onyekuru ve Kerem gibi ciddi skor üretebilen adamlar sağ tarafta son yıllarda ligde doğrudan şampiyonluğun kilit oyuncusu olmuş Ghezzal/Feghouli veya Visca tipinde biraz daha teknik kanat oyuncuları ileri uçta Mohamed bunları geriden destekleyebilecek 2 bek oyuncusu

Hani bunları saymak güzel de ciddi ciddi bir transfer başarısı gerektiriyor. Florentino / Gedson gibi doğrudan 2 orta saha sağ / sol bek ile birlikte sağ kanat oyuncusu sadece ilk 11 için gerekiyor

Fortounis keşke gelse. Gedson-Florentino-Fortounis ile çok güzel işler başaran bir orta saha olabilir.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt