Şimdi öyle veya böyle elimizde yerli oyuncu olarak Emre Kılınç / Taylan ve Kerem üçlüsü var kadroya yazabildiğimiz. Geçen sene Marcao 'dan sonra Fatih Terim'in en çok süre verdiği oyuncular Taylan ve Emre Kılınç ikilisiydi ki Kerem 'in de sezon sonunda olduğu gibi devamlı süre buluğu bir Galatasaray takımı olacağına inanıyorum
Ama mesele şu ki Emre Kılınç ve Taylan ikilisinden sonra en çok süre bulan 35 yaşındaki Arda Turan, Ömer Bayram ve Emre Akbaba vardı. Bence sorun Taylan veya Emre Kılınç 'ın veya Kerem 'in oynamasında değil bu adamlar olmadığı zaman kimi oynatacağımızda
Ben istemiyorum Arda & Ömer & Akbaba veya Taşdemir 'in Fatih 'in Okan 'ın 11 oynadığı bir Galatasaray 'ı izlemeyi. Bunun tek yolu yerli oyuncu takviyeleri ama bir bakıyorum da Kaan Ayhan haricinde kimi alabiliriz diye hiç aklıma gelen daha doğrusu içime sinen birisi yok. Mesela Cengiz Ünder var talip olsak Gedson kadar büyük bir maliyeti olur ki mevcut halini Kerem 'e tercih eder miyim ? doğruya doğru etmem. Sonra bakıyorum Okay Yokuşlu var en son isteyeceğimiz tipte bir defansif orta saha oyuncusu. İşte Berat / Salih veya İrfan Can gibi futbolcuları bol bol rakibimize kazandırdığımız için hani Halil Akbunar / Mert Çetin veya Halil Dervişoğlu ihtimalleri konuşuldu ama korkunç maliyetlerden bahsediliyordu
Keşke şu FFP belası olmadan Berat Özdemir Trabzon'a Mert Müldür Sassuolo 'ya transfer yaptığı dönemde Galatasaray 'a tansfer yapabilmelerini sağlamış olsaydık sadece bugün için değil belki 3 sene sonra bile Galatasaray 'da ilk 11 düzeyinde forma giyebilebilecek aldığımızdan çok daha fazlasına satabileceğimiz potansiyelleri var
Hani doğruya doğru Milli takımda son dönemde oynadığı oyun haricinde Mert Müldür 'ün bu kadar iyi bir oyuncu olduğunu bilmiyordum, ama Berat Özdemir gözümüzün önündeydi onu Trabzon 'a kaptırmamız çok kötü oldu