Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.532
- 18.767
- 1.398
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burak elmas da demişti zaten profesyonel bir basın sözcüsü olacak diyeSadece yönetim kurulu açıklamalarını Remzi Bey yapacakmış. Onun dışında basın sözcüsü olacakmış.
Remzi Sanver: Profesyonel bir kulüp sözcüsü belirleyeceğiz. Bu arkadaşımız, Galatasaray Spor Kulübü adına günlük meseleler konusunda kamuoyuna her türlü açıklama yapmak adına yetkili olacak. Yönetim Kurulu adına açıklamaları yapmak görevi ise bana verildi.
Yinede temkinli yaklaşmakta fayda varGedsonu gorduk formda oldugunda neler yapabiliyor Adam.Florentino tutmasa bile Gedsonun ne verecegi garanti zaten.O adamda tutarsa ortasahamiz tempolu olacak.Seri ve Nzonzinin adim atmaya hali yoktu bi kere .Iclerinde bi tek Tempo yapan Leminaydi oda kotu degildi zaten sakatlik sorunu vardi.
Beyefendi ne lqKlupler birliginin yabanci sinirina baski yapmasi lazim.Dun ali kocun aciklamasinda ankara boyle istiyor cevabi vermis tff ama sanmiyorum yabanci sinirina da beyfendinin karar verdigini. Degismezse kaliteli kadroya yazacak 1 tane turk bulamiyorum ben
Avrupa da gıda fiyatlarını TL'ye çeviren kıtlar gibi.O zaman kapat kapıyı ülkende top oyna yapcak birsey yok değil mi?Cevirme ya ne gerek var?
Bu kulüp bu kadar kaliteye ve profesyonelliğe alışkın değil.burak elmas da demişti zaten profesyonel bir basın sözcüsü olacak diye
Tam tersi Galatasaray başkanı iki de bir çıkıp konuşmamalı,ağız İshalı olmuş gibi.Fazla konuşmak insanı değersiz hale getiriyor,her yapılan aktivite de olduğu gibi.Galatasaray başkanı en son konuşmalı,az konuşmali düşüncem.Başkan bu hafta sonuna kadar bir basın toplantısı yaparsa iyi olur, hop göreve geldik susmak olmaz. Seçim öncesi her gün konuşuyorlardı.
Tam tersi Galatasaray başkanı iki de bir çıkıp konuşmamalı,ağız İshalı olmuş gibi.Fazla konuşmak insanı değersiz hale getiriyor,her yapılan aktivite de olduğu gibi.Galatasaray başkanı en son konuşmalı,az konuşmali düşüncem.
Böyle bir orta sahanın yanında kanatlar biraz cacık gibi kalmış. Bu kanatların yedeği max oğulcan olur mantıken.Muhtemel olucak kadro
Muslera
Kaan Alpaslan Marcao Moreno
Florentino
Gedson Paulinho
Kerem Mohammed Onyekuru
Romanya niye böyle fahiş fiyat çekiyor o da garip. Aklıma gelmiyor düşünüyorum son 10 yılda üst düzey bir futbolcu çıkarttılar mı? İyi diye gidenlerin hemen hemen hepsi ya aynı seviyede kaldılar ya da daha düştüler.Cicaldau'ya 7 verenin aklını seveyim. 1 sene sözleşmesi kalmış 2-3 neylerine yetmiyor.
Bu gün daha az görünür olmak için karar almışlar bu minvalde yönetim kurulu kendi sosyal hesaplarda da Galatasaray ile ilgili(kulübün işleyişi vb.) paylaşım yapmama kararı almışlar. Bu bilgilendirme işi profesyonel kulüp sözcüsünün seçimi beklenir sanırım.Başkan bu hafta sonuna kadar bir basın toplantısı yaparsa iyi olur, hop göreve geldik susmak olmaz. Seçim öncesi her gün konuşuyorlardı.
Romanya niye böyle fahiş fiyat çekiyor o da garip. Aklıma gelmiyor düşünüyorum son 10 yılda üst düzey bir futbolcu çıkarttılar mı? İyi diye gidenlerin hemen hemen hepsi ya aynı seviyede kaldılar ya da daha düştüler.