Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece yönetim kurulu açıklamalarını Remzi Bey yapacakmış. Onun dışında basın sözcüsü olacakmış.

Remzi Sanver: Profesyonel bir kulüp sözcüsü belirleyeceğiz. Bu arkadaşımız, Galatasaray Spor Kulübü adına günlük meseleler konusunda kamuoyuna her türlü açıklama yapmak adına yetkili olacak. Yönetim Kurulu adına açıklamaları yapmak görevi ise bana verildi.
burak elmas da demişti zaten profesyonel bir basın sözcüsü olacak diye

Gedsonu gorduk formda oldugunda neler yapabiliyor Adam.Florentino tutmasa bile Gedsonun ne verecegi garanti zaten.O adamda tutarsa ortasahamiz tempolu olacak.Seri ve Nzonzinin adim atmaya hali yoktu bi kere .Iclerinde bi tek Tempo yapan Leminaydi oda kotu degildi zaten sakatlik sorunu vardi.
Yinede temkinli yaklaşmakta fayda var

Muhtemel olucak kadro

Muslera
Kaan Alpaslan Marcao Moreno
Florentino
Gedson Paulinho
Kerem Mohammed Onyekuru

Başkan bu hafta sonuna kadar bir basın toplantısı yaparsa iyi olur, hop göreve geldik susmak olmaz. Seçim öncesi her gün konuşuyorlardı.
Tam tersi Galatasaray başkanı iki de bir çıkıp konuşmamalı,ağız İshalı olmuş gibi.Fazla konuşmak insanı değersiz hale getiriyor,her yapılan aktivite de olduğu gibi.Galatasaray başkanı en son konuşmalı,az konuşmali düşüncem.

Tam tersi Galatasaray başkanı iki de bir çıkıp konuşmamalı,ağız İshalı olmuş gibi.Fazla konuşmak insanı değersiz hale getiriyor,her yapılan aktivite de olduğu gibi.Galatasaray başkanı en son konuşmalı,az konuşmali düşüncem.

İkide bir çıkıp konuşmalı diye bir şey yazmıyor orada.

Seçim öncesi vaatleri için takvim açıklaması gerekiyor, bu öyle sıradan bir basın toplantısı olmayacak. Şu anki bilgi kirliliklerine de son verir böylece.

Cicaldau'ya 7 verenin aklını seveyim. 1 sene sözleşmesi kalmış 2-3 neylerine yetmiyor.
Romanya niye böyle fahiş fiyat çekiyor o da garip. Aklıma gelmiyor düşünüyorum son 10 yılda üst düzey bir futbolcu çıkarttılar mı? İyi diye gidenlerin hemen hemen hepsi ya aynı seviyede kaldılar ya da daha düştüler.

Başkan bu hafta sonuna kadar bir basın toplantısı yaparsa iyi olur, hop göreve geldik susmak olmaz. Seçim öncesi her gün konuşuyorlardı.
Bu gün daha az görünür olmak için karar almışlar bu minvalde yönetim kurulu kendi sosyal hesaplarda da Galatasaray ile ilgili(kulübün işleyişi vb.) paylaşım yapmama kararı almışlar. Bu bilgilendirme işi profesyonel kulüp sözcüsünün seçimi beklenir sanırım.

E4Q-ljEWQAQ5ys3

Romanya niye böyle fahiş fiyat çekiyor o da garip. Aklıma gelmiyor düşünüyorum son 10 yılda üst düzey bir futbolcu çıkarttılar mı? İyi diye gidenlerin hemen hemen hepsi ya aynı seviyede kaldılar ya da daha düştüler.

Zaten o fiyatları isteyen takım yani FCSB'nin son yıllarda hiç bir başarısı yok. Coman için 30 dediler, değeri 5'e kadar düştü, böyle giderse bedava ayrılacak. Dennis Man için yedire yedire 13.5 aldı ama adam yedek kaldı küme düşen takımda.

Morutan'ı forumda ilk yazan bendim galiba o dönem izledim bayağı, abartmıyorum eleman Emre Çolak'ın hızlı versiyonu, çok iyi yetenek ama olmamış haline 15 istemek rezalet bir durum.

Cicaldau da mesela iyi duruyor ama son senesi olmasına rağmen doğru düzgün teklif alamamış olması falan garip. Cicaldau'yu izlemedim de Morutan'a tercih ediyorsa merak ettim açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt