Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav artık büyük-küçük bütün Avrupa kulüplerin 4-5 kişiden oluşan bu işin okulunu okumuş, stajını taşşaklı TD'lerin yanında yapmış, bu işi bilimsel metodlarla öğrenmiş yardımcı hocaları var.
TD her şeye yetişemez. Rakip analizleri olsun, scouting olsun artık bu adamların işi.
Bizim ligde ise yardımcı hocalar resmen konu mankeni. Hiçbir vasıfları yok.
Bu ligde rakip analizi işiyle uğraşan hoca sayısı 3-4'ü geçmez. Resmen maça çıkalım da, bakarız kafası var.
Scouting işiyle ilgilenen takım sayısı yine çok az. Kulüplerin çoğu menajerlerin kucağında.

Hoca maalesef 21. yüzyılın futbol mentalitesine geçemedi. Hala hal hatır işleriyle Selçuk'u, Necati'yi filan alıyor yanına.
Olmaz kardeşim ya, olmaz bu. Sen her şeye yetişemezsin. Gerektiğinde sana hoca yanlış yapıyorsun diyecek, rakip analizi işleriyle uğraşacak, scout ekibini koordine edecek adamlar lazım. Bak -lar- diyorum. Ama bizde 1 tane yok.

İnşallah gelecek adam düzgün biridir de, 1 tane olur artık. Ona şükredecek hale geldik. Yıllarca Ümit D. ve Hasan Ş. gibi adamlar bu pozisyonları meşgul etti. Resmen akıl tutulması ya bu.

Yaylanın durumda net olarak yanlışlık var adamın fıtık şüphesi var milli takımda ne işi var orada oynasa daha ağır sakatlanacak
Hem oyuncuda hem yönetim açısından kotu yönetim var
Hocam şöyle düşünelim. Bu adam sağlığını riske atıp milli duygularını on planda tutuyor ameliyatını erteliyor.
Babası Ümit Karan
Anası Koray GünterEkli dosyayı görüntüle 127639
Küçük Serhat Akın...

Onyekuru alınmayacak o zaman Terim kızgın olduğuna göre. Çok etkili olduğu maçlar var, istikrarlı olduğunu söyleyemesekte.

Gedson Florentino ile fazla vakit kaybetmemeliyiz. 1 - 2 milyonun hesabini yaparken 30 milyondan olacagiz. Kaliteli olduklarina inaniliyorsa alsinlar, yaslari da daha genc.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt