Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.465
- 7.305
- 2.358
Stopere Yerry Mina gibi birini bulsak,Marcao ile beraber klas olurdu. Eski formunu yakalasa Luyindama kapatabilir ama bakalım ne olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milan Yusuf Yazici’yi listesine aldi.
HY patlayacak gibi.
HY patlayacak gibi.
Serhat Akın değil mi bu?![]()
Mohamed Ali Ben Romdhane - Oyuncu profili 23/24
Mohamed Ali Ben Romdhane, 24, Tunus ➤ Ferencvárosi TC, 2023'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 2.70 mil. € ➤ * 6 Eyl 1999, Tunis, Tunuswww.transfermarkt.com.tr
bunu söylediler haluklan gökhanın programda
Sonuç olarak cenaze için izin alıp partilerde dolaşması normal mi ? Serdar Aziz de suçsuz o halde ? Onyekuru konusunda ben de alınmasın diyordum fakat maliyeti az olunca da alınmasın diyemem çünkü o fiyata bir risk almak bu yabancı kuralı ile zor. Ama bu sene sakatlık ve bu durumdan dolayı çok maç kaçırdı. 4 ay yok denen Mami son 2 maç çıkıp oynarken Onyekuru ağrısı olduğu için son maç takımı yalnız bıraktı. Biraz kendisine baksın hem fiziki hem de futbol olarak kendisini geliştirsin artık. Snapchat’te başarılı olduğu kadar kapalı defanslara karşı etkili olamadı bu sene.Onyekurunun transfer edilmemesi ile yaptigi paylasimin ne alakasi var yav. Camus fantazisi gibi olay
Hollanda euro 2020’de ilerlerse bir iki topçusu en azından oynayamayacak bu bir nebze iyipsvnin kadrosu oturmuş kadro ve herifler hızlı oynuyor yani biz transferleri yapsak bile eleniriz muhtemelen cok ters takım geldi
elenmemiz hayrımıza bence avrupada mücadele edecek güçte takım yok bizim ligte şahsen rezil olmamak adına gitmemek daha mantıklı geliyor
uefa dönemlerini gören izleyen biri olarak söylüyorum üstelik
En son Fildişi Futbol Federasyon Başkanlığına hazırlanıyordu. Sino-Muslera ile birlikte yayınlanan Juventus maçı videosunda öyle diyordu. Sanmıyorum geleceğini.Drogba hocanın yardımcısı olacakmış diyorlar yav ne güzel olur valla