Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yine mi Arap

maxresdefault.jpg

Sol kanat bolluğu varken para harcanmasını anlayamam. Kerem-emrek-arda-akbaba-babel gibi geniş rotasyon varken sağda sadece feghouli çöpü var.

Keremi saga almak lazim.

Kalanlarin topu ceyrek onyekuru etmez.

Fegh gitmez, keremin arkasinda yedek bekler.

Bence bizim bu sene ilk 11 deki 3 yerli soyle olmali : sag acik kerem, 6 no Taylan, bir de bek bulmalari lazim yerli veya ilk 11 e 1 stoper.

Emre kilinc bizim ilk 11 lik 3. Bolge elemani olmamali.

Florentino'yu istiyorum.

Artik yavastan bi hareketlilik olsa fena olmaz. Dün Terim imza töreni olur denildi belki basin toplantisindan biseyler cikar diye umdum. Imza Töreni gerceklesmedi. Yeni görev aldilar bisey demiyorum tabiki bildikleri vardir ama en azindan bir bilgilendirme, kamuoyu ile bir iletisim fena olmaz sanki.

Keremi saga almak lazim.

Kalanlarin topu ceyrek onyekuru etmez.

Fegh gitmez, keremin arkasinda yedek bekler.

Bence bizim bu sene ilk 11 deki 3 yerli soyle olmali : sag acik kerem, 6 no Taylan, bir de bek bulmalari lazim yerli veya ilk 11 e 1 stoper.

Emre kilinc bizim ilk 11 lik 3. Bolge elemani olmamali.
Kerem sağ ayaklı mıydı? O zaman sağ kanada alabiliriz. Ama solaksa solda oynasın. Hiç dikkat etmiyorum ya futbolcuların hangi ayakla oynadıklarına Ömer Bayram gibi diğer ayaklarını kullanamadıklarını çok belli eden topçular haricinde.

İyi oyuncular bulmalıyız, iyi oyunculara yönelmeliyiz, doğru oyuncuları transfer etmeye çabalamalıyız ve tabii ki doğru oyuncuları transfer etmeliyiz. Tüm bunlardan da öte bütün bu oyuncuları doğru bir şekilde çalıştırıp oyunculardan maksimum performansı almalıyız. Bunun için de oyuncuların maaşlarını aksatmayacak ekonomiyi iyi yönetecek bir Başkan lazımdı, geldi. Teknik direktör lazımdı o da Fatih Terim herkes kafasının sadece futbola odaklandığı zaman nasıl başarılı olacağını biliyor zaten. İyi oyuncu transferleri de önemli ama işin hepsi değil sadece yüzde 50'si diğer yarısı takım olabilmek. Beni yapacağımız oyuncu transferlerinden çok bu kurulan yeni idari ve teknik ekip heyecanlandırıyor. Milyon euroluk bonservis ve maaşlı hazır oyunculara konmak yerine altyapımızdan yeni Arda Turan'lar, Ozan Kabak'lar, Halil Dervişoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Taylan Antalyalı, Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder gibi daha adı sanı duyulmamışken kimse bilmiyorken böyle oyuncuları yetiştirip çıkartmamız önemli. Ben bu sezon bu tarz en az 2 Türk ve 2 yabancı oyuncu çıkartacağımız kanaatindeyim. Işıtan Gün özellikle yabancı ayağını halledecektir Hollanda'dan sahibi olduğu Fortuna Sittard'dan denemek üzere genç oyuncular getirecektir.

Kerem sağ ayaklı mıydı? O zaman sağ kanada alabiliriz. Ama solaksa solda oynasın. Hiç dikkat etmiyorum ya futbolcuların hangi ayakla oynadıklarına Ömer Bayram gibi diğer ayaklarını kullanamadıklarını çok belli eden topçular haricinde.

Kerem sag ayakli. Onyekuru da :)

Omer bayramin zaten GS da oynamasi basli basina bi skandal. Bi de 8 milyondan 3 yillik imzaladik , Allah akil fikir versin.

Geçen sene monaco'ya hangi şartlarda kiralanmış bilen var mıdır? Satın alma opsiyonlu vs mi bir türlü doğru habere ulaşamadım
Dün burda yazildigi gibi Monaco nun opsiyonu olmadi hic. 1,5-2 civari Kiralama Bedeli ödedi.

Ligue 1 side AS Monaco on Friday confirmed the season-long loan arrival of 21-year-old Portuguese defensive midfielder Florentino Luis from Benfica, for a fee of €1.5m.

There is no option to buy included in the deal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt