Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stopere Yerry Mina gibi birini bulsak,Marcao ile beraber klas olurdu. Eski formunu yakalasa Luyindama kapatabilir ama bakalım ne olacak.

Onyekurunun transfer edilmemesi ile yaptigi paylasimin ne alakasi var yav. Camus fantazisi gibi olay

gedson acil gelmeli acil sağ bek acil acil acil nasıl hiç sağ bek ismi geçmez yedline bişey olsa sağ bek yok takımda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

psvnin kadrosu oturmuş kadro ve herifler hızlı oynuyor yani biz transferleri yapsak bile eleniriz muhtemelen cok ters takım geldi

elenmemiz hayrımıza bence avrupada mücadele edecek güçte takım yok bizim ligte şahsen rezil olmamak adına gitmemek daha mantıklı geliyor

uefa dönemlerini gören izleyen biri olarak söylüyorum üstelik

Onyekurunun transfer edilmemesi ile yaptigi paylasimin ne alakasi var yav. Camus fantazisi gibi olay
Sonuç olarak cenaze için izin alıp partilerde dolaşması normal mi ? Serdar Aziz de suçsuz o halde ? Onyekuru konusunda ben de alınmasın diyordum fakat maliyeti az olunca da alınmasın diyemem çünkü o fiyata bir risk almak bu yabancı kuralı ile zor. Ama bu sene sakatlık ve bu durumdan dolayı çok maç kaçırdı. 4 ay yok denen Mami son 2 maç çıkıp oynarken Onyekuru ağrısı olduğu için son maç takımı yalnız bıraktı. Biraz kendisine baksın hem fiziki hem de futbol olarak kendisini geliştirsin artık. Snapchat’te başarılı olduğu kadar kapalı defanslara karşı etkili olamadı bu sene.

psvnin kadrosu oturmuş kadro ve herifler hızlı oynuyor yani biz transferleri yapsak bile eleniriz muhtemelen cok ters takım geldi

elenmemiz hayrımıza bence avrupada mücadele edecek güçte takım yok bizim ligte şahsen rezil olmamak adına gitmemek daha mantıklı geliyor

uefa dönemlerini gören izleyen biri olarak söylüyorum üstelik
Hollanda euro 2020’de ilerlerse bir iki topçusu en azından oynayamayacak bu bir nebze iyi

psv, malen'i satsa bari dordmund'a falan. averaj manyağı edecekler gibi hadi hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt