Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalhanoğlu için 3 milyon €+ imza parası ile el sıkışmışız. Ancak Inter 5 milyon €+imza parası verince oraya gitmiş. Metin Öztürk'ün Falcao'nun yarı parası dediği buymuş. (via: Erinç Bilican)

Forumda da Parayı sponsorlar tarafından ödeneceği konusuyordu

Benim duyduğum süreç şöyleydi, sonradan kısmen doğru olduğunu gördüm. Tamamen doğru da olabilir.

Sanırım Ekim-Kasım dönemde İrfan, Taylan ve Oğulcanla haber yolluyor, Terim de kulübün durumunu ve Fenerin yaptığı yolsuzlukları da gördüğü için, sponsorluk için birini ikna ediyor ama kim bilmiyorum sonra yönetim de bir sponsor buluyor ve sanırım 6 milyon euro civarında total bir sponsorluk sözü veriliyor, yurtiçinden bir transfer için. Hatta Ocak ayı başlamadan hocayla Arda Başakşehir'e gidip görüşüyor İrfan için.

Hocanın İrfan açıklaması öyle bir günde gelişen bir şey de değildi zaten, normalde bu dönem içinde konuşulup devre arası yönetim yan çizince o da açıklıyor listesini.

Yani x oyuncuyu 6 m euroya satacaktık, Erencan'ı sattığımız gibi. Sonrasında da o paraya oyuncu alacaktık ya da oyuncuyu sponsor alacaktı, sonra haklarını bize devredecekti.

Hatta son gün o parayı Boupendza için önerdik ama vermediler.

Çalhanoğlu için 3 milyon €+ imza parası ile el sıkışmışız. Ancak Inter 5 milyon €+imza parası verince oraya gitmiş. Metin Öztürk'ün Falcao'nun yarı parası dediği buymuş. (via: Erinç Bilican)

hahahaha buyuk gsli lan

cocukluk askim gs

2m euro icin satti demek

Bu ulkede muhtarlik seciminden tutun c.baskanligi secimine kadar hep vaad verilir hicte tutulma bu mali tabloda kimse 10 gunde transfer bitiremez hikaye secimden oncede soylemistim olmaz diye lige kadar hazir olursa sukretmek lazim

öyle 2-3 gün transfer gelmedi diye
ne başkanı yediririz
ne yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt