Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmediğimden soruyorum gerçekten benfica takımı bu kadar iyi mi? Almak için takla attığımız adamları adamlar düşünmüyor bile yerlerine kim oynuyor şu an
Renktas Benfica gibi bir takımın alttan yerine koyabileceği bir çok oyuncusu oluyor. Sistemine uymayan oyuncu kim olursa olsun satıyorlar. İnşallah alabiliriz. İki oyuncuda genç ve kaliteli

Bilmediğimden soruyorum gerçekten benfica takımı bu kadar iyi mi? Almak için takla attığımız adamları adamlar düşünmüyor bile yerlerine kim oynuyor şu an
Orta sahada Aytaç Kara, Taylan Antayalı ve Emre Kılınç'ı oynatmak zorunda kalacak takımda Florentino ve Fernandes fark yaratacaktır. Bu oyuncular "olmuş oyuncu" statüsüne sahip olsaydı 25 milyondan aşağı satmazlardı. Artık hedefimiz genç oyuncular olmalı. Belhanda, Feghouli, Babel, Falcao gibi adamlardan vazgeçmemiz gerekiyor.

Orta sahada Aytaç Kara, Taylan Antayalı ve Emre Kılınç'ı oynatmak zorunda kalacak takımda Florentino ve Fernandes fark yaratacaktır. Bu oyuncular "olmuş oyuncu" statüsüne sahip olsaydı 25 milyondan aşağı satmazlardı. Artık hedefimiz genç oyuncular olmalı. Belhanda, Feghouli, Babel, Falcao gibi adamlardan vazgeçmemiz gerekiyor.

Artık takımda yaşlı oyuncu görmekten midem bulanıyor. Tecrübe lafı nefretim oldu

Florentino burada abartildigi kadar oyle buyuk bir potansiyel degil. Bana gore daha cok gorev adami. Defansif olarak stoperleri rahatlatir. Bazi pozisyonlarda agir kaliyor ve gereksiz top kayiplari oluyor. Bunlari Portekiz U21’in avrupa sampiyonasinda maclarini izlerken gozlemledim. Florentino, Gedson ve duran top kullanabilen bir kreatif ofansif orta saha iyi bir 3’lu olur ama satin alamayacagimiz adamlari kiralamayi dogru bulmuyorum.

Yarmolenko ya da Shaqiri güzel olur solda Kerem Barış rotasyonu olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt