Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alabileceğimiz sağ bek için en iyi tercih bana göre Bünyamin Balcı. O çocukta iyi bir ışık var bence.sağ ya da sol bekten birini yerli yapabilsek keşke ya
ulan alt liglerden yok mu bir yeni gg zeki filan
İlla ki vardır ama işlenmesi gerekiyordur, yıllar alabilir ki denenmeli de. Bize hazırı lazım ve öylesi süper ligimizde bile pek yok...sağ ya da sol bekten birini yerli yapabilsek keşke ya
ulan alt liglerden yok mu bir yeni gg zeki filan
birini alma hakkınız olsa berghuis i mi morutanı mı yoksa ousa mı ne o adamı mı alırsınız
Poffff hep ayni muhabbetler hadi abi yaCicim ayları şovlarına aldanmaniz ne kadar "naive" olduğunuzu gösteriyor. Bakalım başkan kasim ayında duyacağı "bize ocağa kadar süre verin" ve Mart'ta duyacağı "malzeme bu ama sorumluluk yine de benim" açıklamalarından sonra floryaya ne sıklıkla uğramaya başlayacak
Klima alacak diyorlarDemirbilek kaç papel verir beyler
İlla ki vardır ama işlenmesi gerekiyordur, yıllar alabilir ki denenmeli de. Bize hazırı lazım ve öylesi süper ligimizde bile pek yok...
Ya da rtaşlarımız gerçekten inanıyorŞu duyumcular her yazdığının sonuna emoji koyunca daha inandırıcı mı oldıuklarını düşünüyorlar
Arif Knin Yigeni misin?Keremi oynatmayan hocadan 20 24 arası gençleri kadroya alacağına inanlar var. Arkadaşın biri Ozan zayıflamış yazmış. Orda oyuncunun neyi eksikse ona göre program yapıyorlar. Bizdeki gibi ayak tenisi ile koca haftayı geçirmiyorlardır
o yüzden gg ve zeki dedim ya
işlemeye gerek kalmadan çıktılar zamanla geliştiler ama sırıtmadılar başta da
takıma 3 iyi yerli lazım malesef
bizim elde var sıfır
ha bana kalsa 3-4-3 veya 3-5-2 oynarken emre kılınçı sol kanat denerim
Gorusmeler suruyorTransfer geldi mi
Şişirmesin bu arkadaş Antepli maximin 1 gömlek üstü cicaldauNasil bir scout yorumu okuyunca direk modric dedim adamin olumsuz tek yonu yokmus gibi bu ozellikerle fiyati 100 milyon olmali
Kerem ve Emre Kılınç lig için gayet yeterliler. Niye elde var 0 diyorsun?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Valla biz de sıkıldık her sene aynı laflari duymaktan ama hoca sıkılmadıPoffff hep ayni muhabbetler hadi abi ya
FT, Tudor' un yerine getirilirken en çok da gelecek vaad eden oyuncuları takıma kazandırır diye mutlu olmuştum, 20 yıl önce yaptığı gibi. Koskoca Türkiye Futbol Direktörlüğünden geliyordu ne de olsa. Ancak dağ fare doğurdu resmen; elde bir tek Kerem var o profilde takıma kazandırabildiği...o yüzden gg ve zeki dedim ya
işlemeye gerek kalmadan çıktılar zamanla geliştiler ama sırıtmadılar başta da
takıma 3 iyi yerli lazım malesef
bizim elde var sıfır
ha bana kalsa 3-4-3 veya 3-5-2 oynarken emre kılınçı sol kanat denerim