Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ounas kim
Berghuis kim

Iddaayi biraktigimdan beri kimseyi tanimiyorum

Ronaldo messi weah pele konusun aga

kalite olarak bence hiçbiri yanına yaklaşamaz bu herifin. talisca - sneijder klasmanında.

bi kere premier lige gitti yapamadı, bence ingiltereyi tercih etmez. yani yüksek maaş + 4 mil euroya bitebilir.

3 yıl sözleşmeyle bu risk alınabilir mi? hollandalı oyuncuya bence alınır. çünkü bu adamın gerçekten 15+15 potansiyeli var.
Şöyle bir şey var reis Babel bile 34-35 yaşına kendini kasıyordu ki Hollanda ile Euro 2020 yapabileyim diye bence bu adam da Türkiye'ye geldim ben artık salarım parama bakarım demez. Eğer Feghouli ve Falcao 'nun maaşından çıkabilirsek kolay kolay 29 yaşında bu topraklara getiremeyeceğimiz kalitede bir adam

Ama önemli olan Falcao ve Feghouli 'nin sözleşmelerinden çıkabilmek kolay değil sadece bu ikilinin 9 mil.€ garanti ücretinden bahsediyoruz

-Piyasa da geçen isimlerin hepsi kolpa
- Bu dönem listenin sızacağını sanmıyorum

1624562230216.webp

Berghuis çok daha komple bir oyuncu. 4-5 senedir çok istikrarlı katkı veriyor Hollanda’da.

Ounas ise hareketli ama bal yapmayan arı olur mu diye düşündürüyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Ounas'ı izlediğim maç var mı hatırlamıyorum ama kliplerine bakınca Osayi'nin daha top sürebileni gibi geldi gözüme. Berghuis isminin kaynağı nedir bilmiyorum ama ilk maçından itibaren katkı verebilecek bir oyuncu. Zaten dediğiniz gibi 17'den beri her sezon 20 ve üzeri skor katkısı veren bir futbolcu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt