- 18 Mayıs 2011
- 54.231
- 58.440
- 4.613
10 ay once 115k'ye aldi AntalyasporGökdeniz neyi başardı da 5m istiyor kulübü. İyice şımardı bu anadolu kulüpleri. Barış 3m Gökdeniz 5m
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 ay once 115k'ye aldi AntalyasporGökdeniz neyi başardı da 5m istiyor kulübü. İyice şımardı bu anadolu kulüpleri. Barış 3m Gökdeniz 5m
potansiyeli eder avrupalı için çerez parasıGökdeniz neyi başardı da 5m istiyor kulübü. İyice şımardı bu anadolu kulüpleri. Barış 3m Gökdeniz 5m
satsınlar satabiliyorlarsa. helal olsun derizpotansiyeli eder avrupalı için çerez parası
3 gunde birşey yapmasını beklemiyoruz. secimden once hersey hazırmıs da dugmeye basınca olup bitecekmis gibi bir hava yaratmaya calıstıgı icin elestiriyoruz.E haksız mıydı ? Gecikmedi mi ? Şu an adama niye tepki koyuluyor gereksiz yere. Siz yeni aldığınız evin içini görmeden eşyalarla dolduruyor musunuz hemen ? Mali tablo hakkında net bilgi olmadan nasıl bir yol haritası çizmelerini bekliyorsunuz 3 günde ?
satarlar kanka biz de öyle izleriz gökdeniz jenerasyonunun en iyisi bencesatsınlar satabiliyorlarsa. helal olsun deriz
valla bir fener maçında bir de ümit millide izledim.satarlar kanka biz de öyle izleriz gökdeniz jenerasyonunun en iyisi bence
İki buçuk ( el hareketiyle )Gokdeniz Bayrakdar icin kulubu 5 milyon euro istiyormus.
diger adaylar zaten oyle bir iddiada bulunmadılar. hicbirseyin o kadar hızlı olmayacagını bile bile herseyi anında degistirecekmis gibi bir hava yaratmaya calısan elmas'dı. transferler hazır, sponsorlar hazır, finansman hazır, uc lafından biri 'hazır'dı. oyle olmadıgını goruyoruz.Yaygarayi herkes yaptı transferin çok önemi yok elbet yapılacak diğer adaylar olsaydı transfer filan olmayacaktı ve muhtemelen şu anda hoca kim olur diye konuşuluyordu
Esas değerlendirme diğer vaat edilen şeyler ben onlar üzerinden değerlendirme yaparım yoksa bizim zaten psvyi eleme ihtimalimiz yok ki elenmek hayrimiza olacak Avrupa'da dayak yememek icin daha uzun yol.var onumuzde
Bana kalsa ilk almamız gereken yerli o. uzun yıllardır yerliye para vermiyoruz,elde ıskartaya çıkmışları topluyoruz.valla bir fener maçında bir de ümit millide izledim.
iyi top taşıyıp+sırtı dönük top alabiliyordu onu gördüm.
yusuf yazıcadan sonra bonservisli satış olmadı galiba benim bildiğim. gökdeniz 5mye y.dısına giderse şaşırrım
Adam secileli 2 gün oldu yaziylada yazıyorum iki gün önce mazbata aldı Türkiye'de yasamiyorsun muhtemelen en basitinden prosedür imza işleri bile günlerce sürebiliyor diğer adaylar aday değildi zaten amaçları farklıydı seçilmiş olsalardı burada tek tük kişi takılırdı elmas yiyici lise fosilleri den kurtardı bizi tabi yapacakları önemli bunuda zamanla degerlendiricezdiger adaylar zaten oyle bir iddiada bulunmadılar. hicbirseyin o kadar hızlı olmayacagını bile bile herseyi anında degistirecekmis gibi bir hava yaratmaya calısan elmas'dı. transferler hazır, sponsorlar hazır, finansman hazır, uc lafından biri 'hazır'dı. oyle olmadıgını goruyoruz.
işin aslı imkansızsa vaatte bulunmayacaksın. Ama ben bu durumları geçtim eğer eli yüzü düzgün iki oyuncuyu yetiştiremezsek psv bizi çok rahat eleyecek ve sonra yapılan transferlerinde çok bir hedefi kalmayacak. Geçen yıl ki kadro azıcık akıllı olsa 6 puan farkla şampiyon olurdu.Orası öyle tabi ama ben temmuz ortalarına kadar sabredeceğim. 10 günlük taahhütlerini yerine getirmeleri imkansız gibi çünkü
Ghezzali alirizOunası bjk alıyormuş HO.
Bu gidişle anca h. akpunari alırız. Burakın balonu patladı.Ghezzali aliriz
AkbabaBana kalsa ilk almamız gereken yerli o. uzun yıllardır yerliye para vermiyoruz,elde ıskartaya çıkmışları topluyoruz.
hatırlatma aga. ayda yılda bi bonservis veriyoruz onu da hep yanlış isimlere veriyoruz. bu kulübün çok net akıl eksikliği varAkbaba