- 5 Eylül 2014
- 86.802
- 73.468
- 4.513
4'lük sevmez misinNe diyon ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4'lük sevmez misinNe diyon ya
Ustasiyim4'lük sevmez misin
Fenere girecek her türlü Chiuq‘lere raziyimChiuqinho uyar mı bize ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yerlerini sezon ortasinda doldurdular. Zagreb’den Gvardiol ve Strasbourg’dan Simakan’i aldilar. Gvardiol hakkinda bilgim yok ama Simakan cok iyi bir oyuncu. Gvardiol’a 18 milyon, Simakan’a da 15 milyon odemisler. Toplam 33 milyon. Konate ve Upamecano’yu da toplam 82 milyona satmislar. Daha sezon bitmeden yerlerine oyuncu aldilar. Adamlar bu isi biliyor.Can bunların nasıl bir sistemi var kardeşim. Adamlar de yaşlı oyuncu yok herhalde. Kalecileri yaşlı bir tek. Orban filan var oda 28 yaşında. Bir de iki stoperlerini de sattılar. Yerlerine adam da almadılar daha. Enteresan bir kulüp.
49 milyon euro cepte kalmış. Helal olsun vallahi. Ben bu Gvardiol’u sağ bek sanıyordum meğerse stopermiş.Yerlerini sezon ortasinda doldurdular. Zagreb’den Gvardiol ve Strasbourg’dan Simakan’i aldilar. Gvardiol hakkinda bilgim yok ama Simakan cok iyi bir oyuncu. Gvardiol’a 18 milyon, Simakan’a da 15 milyon odemisler. Toplam 33 milyon. Konate ve Upamecano’yu da toplam 82 milyona satmislar. Adamlar bu isi biliyor.
Dun ingiltere’ye karsi sol bekte oynadi49 milyon euro cepte kalmış. Helal olsun vallahi. Ben bu Gvardiol’u sağ bek sanıyordum meğerse stopermiş.
Bjk hakkind cikan haberler dogru galiba
Clye direk gidiyoruz diye anladim bu fotodan
Fatih Hocam'ı özledim Sergen. Artık başkanlık seçimi olsa da hocamı antrenmanda görsek.Fatih hoca avrupadan asil teklifleri gelecek sene alacak.ve tahminim dogru cikarsa ister kicinizla ister baska bi tarafınızla gülün.70inde dahi olsa avrupada buyuk bi kulup calistircak.tabi bu biseylerin sonucunda gerceklesecek.onu da yaşayıp goreceksinizkiciniz rahat rahat oturun,izleyin olacakları
Yerlerini sezon ortasinda doldurdular. Zagreb’den Gvardiol ve Strasbourg’dan Simakan’i aldilar. Gvardiol hakkinda bilgim yok ama Simakan cok iyi bir oyuncu. Gvardiol’a 18 milyon,
gvardiol sol bek. euro mac basliginda( ing vs hirv) mac oncesi deginmistim kendisine yonelik kisa bir yorum.
potansiyeli yuksek bir yetenek.
iyi yerlileri kaptırıyoruz yine
![]()
Salih Kenanİyi yerli kim?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
akıllı adamsergen yalcin gedsonu istiyomus.sergen ve bjk yakin zamanda baska seyler alacak zaten ama nerelerine bilemem