Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chiuqinho uyar mı bize ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Can bunların nasıl bir sistemi var kardeşim. Adamlar de yaşlı oyuncu yok herhalde. Kalecileri yaşlı bir tek. Orban filan var oda 28 yaşında. Bir de iki stoperlerini de sattılar. Yerlerine adam da almadılar daha. Enteresan bir kulüp.
Yerlerini sezon ortasinda doldurdular. Zagreb’den Gvardiol ve Strasbourg’dan Simakan’i aldilar. Gvardiol hakkinda bilgim yok ama Simakan cok iyi bir oyuncu. Gvardiol’a 18 milyon, Simakan’a da 15 milyon odemisler. Toplam 33 milyon. Konate ve Upamecano’yu da toplam 82 milyona satmislar. Daha sezon bitmeden yerlerine oyuncu aldilar. Adamlar bu isi biliyor.

Yerlerini sezon ortasinda doldurdular. Zagreb’den Gvardiol ve Strasbourg’dan Simakan’i aldilar. Gvardiol hakkinda bilgim yok ama Simakan cok iyi bir oyuncu. Gvardiol’a 18 milyon, Simakan’a da 15 milyon odemisler. Toplam 33 milyon. Konate ve Upamecano’yu da toplam 82 milyona satmislar. Adamlar bu isi biliyor.
49 milyon euro cepte kalmış. Helal olsun vallahi. Ben bu Gvardiol’u sağ bek sanıyordum meğerse stopermiş.

Bjk texeira icin sadece nabiz yoklamis.Turkiyeye gelmek isterse teklif yapacaklarmış falan.texeiranin alacagi para bjkyi aşar

Evet öncelikle yeni hocamızı belirleyelim.Ulu imparatorumuza İngiltere'de başarılar dilerim.

sergen yalcin gedsonu istiyomus.sergen ve bjk yakin zamanda baska seyler alacak zaten ama nerelerine bilemem

Fatih hoca avrupadan asil teklifleri gelecek sene alacak.ve tahminim dogru cikarsa ister kicinizla ister baska bi tarafınızla gülün.70inde dahi olsa avrupada buyuk bi kulup calistircak.tabi bu biseylerin sonucunda gerceklesecek.onu da yaşayıp goreceksiniz😊 kiciniz rahat rahat oturun,izleyin olacakları

Fatih hoca avrupadan asil teklifleri gelecek sene alacak.ve tahminim dogru cikarsa ister kicinizla ister baska bi tarafınızla gülün.70inde dahi olsa avrupada buyuk bi kulup calistircak.tabi bu biseylerin sonucunda gerceklesecek.onu da yaşayıp goreceksiniz😊 kiciniz rahat rahat oturun,izleyin olacakları
Fatih Hocam'ı özledim Sergen. Artık başkanlık seçimi olsa da hocamı antrenmanda görsek.

Yerlerini sezon ortasinda doldurdular. Zagreb’den Gvardiol ve Strasbourg’dan Simakan’i aldilar. Gvardiol hakkinda bilgim yok ama Simakan cok iyi bir oyuncu. Gvardiol’a 18 milyon,

gvardiol sol bek. euro mac basliginda( ing vs hirv) mac oncesi deginmistim kendisine yonelik kisa bir yorum.
potansiyeli yuksek bir yetenek.

iyi yerlileri kaptırıyoruz yine
D7R6otnXoAIJluZ.jpg

İyi yerli kim?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

harhangi bir kulüp başkanı olsam takımı japon,koreli,norveç,danimarka,hırvat oyunculardan kurardım başka ülkeden oyuncu getirmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt