Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih ucan fatih hocayi bekleyecek kadar Galatasarayli degilse yapacak bisey yok.yeni yönetim verirdi istediğini,10 gun daha disini sıksaydı

Salih kenarda oturunca oynamayınca salıyor olmuyor, Aytaç ve Alpaslan kenarda otursa da sorun yaratmayacak aynı performansı vermeye çalışacak oyuncular ben başarılı buluyorum.

Bonservis bedeli ödemeden alabilecegimiz yerlilere hemen hemen her zaman kapimiz aciktir abartili maas vermedikten sonra. Her sene sözlesmesi bitenlere göre sekilleniyor transfer listesi. Salih Ucan ve Salih Özcan'i orta sahaya cözmek lazimdi. Serdar Dursun bonservissiz olarak alinabilirdi. Liste yapsak en az oy alacaklari alabiliyor bu Abdürrahimli yönetim.
Salih Özcan'ı bende istiyorum gayet iyi olur ama denilene göre yıllık 1.5 milyon euro+ 1.5 milyon euro imza parası istiyormuş. Salih Uçan'da 7.5 milyon Tl'ye anlaştıktan sonra gelen tekliflerle 10-12 milyon Tl civarı para istemiş ki fazla bence.

Alpaslan transferini daha yerinde buldum. Maliyet fazla olmus ama. Ne olursa olsun her ikisi de en fazla rotasyon oyuncusu olabilir. Hala 7 tane as oyuncuya ihtiyacimiz olduğunu dusunuyorum. Iki bek, bir stoper, 6-8-10 numara orta alana ve sag kanat.

etebo zaten çok yetersizdi orası ayrı konu. En azından Ömer kadar performans verseler yeterli benim için. Yetenekleri tartışılır ama Alpaslanla Aytaçın karakterli topçular olduklarını düşünüyorum
Kadromuzda bulunan yerlilerin hepsi bonservis bedeli ödemeden aldigimiz adamlar. Maasina göre bizi utandirdi, zarara ugratti diyebilecegimiz bir yerli yok. Aldiklari üc kurus para sayilir yabancilara göre. Cok fazla rezil etmeden rotasyon oyuncusu olarak is görseler yeterli olacaktir. Gecen sezon bu mevkilerde hic oyuncu yoktu.

2 transferde bizi ileri götürmez ama idare eder en azından

Yaşlı değiller,tecrübeliler,maaşlar ideal,bonservisleri yok

Yabancıları daha titiz iyi ve hatasız seçmeliyiz

Muslera-yarım dönem katkı alamadık
Omar-katkı alamadık
Yedlin-katkı alamadık
Linnes-katkı alamadık
Saracchi-az katkı aldık
Luyi-katkı alamadık
Etebo-katkı alamadık
Kuru-az katkı aldık
Falcao-katkı alamadık
Feg-katkı alamadık

Nerdeyse 10 yabancı topçudan hiç katkı almamışız geçen sene,diğer saymadıklarımda eh işte,bu sene yabancıda daha isabetli olmalıyız yerliler idare ederler

etebo zaten çok yetersizdi orası ayrı konu. En azından Ömer kadar performans verseler yeterli benim için. Yetenekleri tartışılır ama Alpaslanla Aytaçın karakterli topçular olduklarını düşünüyorum

Adem Büyük karakterini ortaya koyacaklar inş.. Geçen sezon Etebo yerine Aytaç veya Donk yerine Alpaslan olsaydı bence çok şey değişirdi.. elbette ilk 11 de oynatacak oyuncular da değiller..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadromuzda bulunan yerlilerin hepsi bonservis bedeli ödemeden aldigimiz adamlar. Maasina göre bizi utandirdi, zarara ugratti diyebilecegimiz bir yerli yok. Aldiklari üc kurus para sayilir yabancilara göre. Cok fazla rezil etmeden rotasyon oyuncusu olarak is görseler yeterli olacaktir. Gecen sezon bu mevkilerde hic oyuncu yoktu.
tabii ki böyle bir yabancı kuralı kapıdayken bonservissiz böyle oyuncuları toplamak mantıklı çünkü elimizde ya da alttan gelen bu mevkilerde oyuncu da yok. 1-2 tane daha yerli hamlesi yapabilirsek örneğin sol bek yedeği umut meraş ya da salih uçan vb tarzı daha güzel olur. Ondan sonra da takımdaki yabancıların kalitesini arttırmamız gerekiyor ileri tarafta ciddi kalite eksikliği var. Oğulcan Kerem Kılınç Akbaba Babel Arda vs nicelik olarak sayı fazla olsa da kalite eksik kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt