Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.288
- 4.720
- 1.223
alpaslan fenerli miymiş videoda cok samimi gelmedi bana ama aslanım aytaç has gsli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etebo zaten çok yetersizdi orası ayrı konu. En azından Ömer kadar performans verseler yeterli benim için. Yetenekleri tartışılır ama Alpaslanla Aytaçın karakterli topçular olduklarını düşünüyorumAytaç etebonun yarım sezon full oynadığı takımda kaç kere 11 oynar iyi oyuncu iş yapar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende cocukken besiktasliydim.8 yasimdan sonra dogruyu buldum.cokta onemli degil.bosveralpaslan fenerli miymiş videoda cok samimi gelmedi bana ama aslanım aytaç has gsli
Salih Özcan'ı bende istiyorum gayet iyi olur ama denilene göre yıllık 1.5 milyon euro+ 1.5 milyon euro imza parası istiyormuş. Salih Uçan'da 7.5 milyon Tl'ye anlaştıktan sonra gelen tekliflerle 10-12 milyon Tl civarı para istemiş ki fazla bence.Bonservis bedeli ödemeden alabilecegimiz yerlilere hemen hemen her zaman kapimiz aciktir abartili maas vermedikten sonra. Her sene sözlesmesi bitenlere göre sekilleniyor transfer listesi. Salih Ucan ve Salih Özcan'i orta sahaya cözmek lazimdi. Serdar Dursun bonservissiz olarak alinabilirdi. Liste yapsak en az oy alacaklari alabiliyor bu Abdürrahimli yönetim.
kanat oyuncularımız beni tatmin etmiyor yav. net yazabileceğimiz bir isim yok Feghouliyi gönderip oraya usta bir ayak almamız lazım. Solda Kerem Babel Arda gibi nicelik olarak opsiyonlar varBakacagiz artik,orda fatih hoca devredeymis
Kadromuzda bulunan yerlilerin hepsi bonservis bedeli ödemeden aldigimiz adamlar. Maasina göre bizi utandirdi, zarara ugratti diyebilecegimiz bir yerli yok. Aldiklari üc kurus para sayilir yabancilara göre. Cok fazla rezil etmeden rotasyon oyuncusu olarak is görseler yeterli olacaktir. Gecen sezon bu mevkilerde hic oyuncu yoktu.etebo zaten çok yetersizdi orası ayrı konu. En azından Ömer kadar performans verseler yeterli benim için. Yetenekleri tartışılır ama Alpaslanla Aytaçın karakterli topçular olduklarını düşünüyorum
Bu bilgi beni üzdü renktas tam doğuştan Cimbomlu havası vardı sendeBende cocukken besiktasliydim.9 yasimdan sonra dogruyu buldum.cokta onemli degil.bosver
Stoper ve onlibero oynayabiliyorAlpaslan mevkisi nedir yav ayıptır sorması
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
etebo zaten çok yetersizdi orası ayrı konu. En azından Ömer kadar performans verseler yeterli benim için. Yetenekleri tartışılır ama Alpaslanla Aytaçın karakterli topçular olduklarını düşünüyorum
Eskiden ön liberoydu sonra stopere evrildiAlpaslan mevkisi nedir yav ayıptır sorması
tabii ki böyle bir yabancı kuralı kapıdayken bonservissiz böyle oyuncuları toplamak mantıklı çünkü elimizde ya da alttan gelen bu mevkilerde oyuncu da yok. 1-2 tane daha yerli hamlesi yapabilirsek örneğin sol bek yedeği umut meraş ya da salih uçan vb tarzı daha güzel olur. Ondan sonra da takımdaki yabancıların kalitesini arttırmamız gerekiyor ileri tarafta ciddi kalite eksikliği var. Oğulcan Kerem Kılınç Akbaba Babel Arda vs nicelik olarak sayı fazla olsa da kalite eksik kalıyorKadromuzda bulunan yerlilerin hepsi bonservis bedeli ödemeden aldigimiz adamlar. Maasina göre bizi utandirdi, zarara ugratti diyebilecegimiz bir yerli yok. Aldiklari üc kurus para sayilir yabancilara göre. Cok fazla rezil etmeden rotasyon oyuncusu olarak is görseler yeterli olacaktir. Gecen sezon bu mevkilerde hic oyuncu yoktu.
yeteri kadar GS'li aldık evlat kontenjanı dolu zatenalpaslan fenerli miymiş videoda cok samimi gelmedi bana ama aslanım aytaç has gsli
Stoper ön libero zorlarsan hücum katkısı beklemezsen sağ bekAlpaslan mevkisi nedir yav ayıptır sorması