Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex Moreno’nun iki macini daha izledim, defansif olarak Linnes ve Yedlin’den bir farki yok, rakip oyuncu tac cizgisine yakin yerde topla bulustugunda adama hic basmiyor ve rahat rahat orta verme imkani veriyor. Oyuncuyu karsilamak yerine onunde oynayan sol kanat oyuncusunun pres yapmasini bekliyor.

Gecen de dedigim gibi hucuma cikmayi seviyor ve devamli topsuz kosu yapiyor. Calim yetenegi iyi. Saracchi gibi daginik degil daha dengeli. Orta vermek yerine daha cok pas yapmayi tercih ediyor. Aslinda ayni Hakimi gibi daha cok wingback oyuncusu. Eger transferi gerceklesirse o zaman Onyekuru’nun alinmamasi dogru bir karar.
Hakimi gibi mi

En az 2 transfer 1 Temmuz'dan once gelmeli. Zaten imza, tanisma, kampa katilim derken 3 gun gecer.
Ulan Manu yatacak yerin yok

Muslera
Yedlin Luyi Marcao Omer
Taylan Aytac
Kerem Emre K. Babel
Falcao
Suanda en iyi kadro bu. Kim var baska unuttum. Belki Arda ve Ogulcan

Falcao mu

1623540607460.webp

Günaydin sayın Galatasaray Taraftarları

Ver Kırmızı'yi Musap!

Henry Onyekuru'nun 11 Haziran'a kadar olan 4.3 milyon Euro'luk opsiyonunu kullanmadı.
5e84aca65cf3b016f028916c.webp

Günaydin sayın Galatasaray Taraftarları

Ver Kırmızı'yi Musap!

Henry Onyekuru'nun 11 Haziran'a kadar olan 4.3 milyon Euro'luk opsiyonunu kullanmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 125843
Kacan balik buyuk olacak gibime geliyor. Fenerbahce onyekuruyu kacirmaz simdi hemen alirlar hem genc hem Monaco hemen elinden cikarmak istiyor vallah 4 milyona kapatabilir Fenerbahce buraya yaziyorum.

şampiyon olamayız cimbombomum bu sene
federasyon fenerbahçe el ele
kazma kürek lazım bu lgbti+lere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt