- 31 Ocak 2019
- 2.022
- 1.797
- 698
Galatasaray'da bünyesinde yetişmiş binlerce hukukçu var biri çıkıp şunları mahkemeye versin arkadaş.. Emre Akbaba sözleşmesi = Hırsızlık..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaşı kapta 1.75 m euro olarak gözüküyo
17,5m tl yapıyo ki bu sabit ücreti bonusları primleri cartı curtuda var
Nasıl hesaplamışlar 8i
Maaşı tlye sabitlense kurdan dolayı yine 8 yapmıyo
Baska aciklamasi yok o işin knk. ya hoca yazmadi listeye, ya da Tjk devre arasında anlsma saglamisti. Bence ikincisi, cunku ara transfer donemi bu tur haberler cikmisti. Sana mantikli geliyor mu yaw, Aytaç aliniyor, alpaslan aliniyor, salihte temas yok. Galasevgisi salih mevzusunda bir istek olsa sırf apoya vurmak icin soylerdi. Var mi oyle bi aciklama? Ben gormedimEğer hoca Salih yerine Akbaba'yı istediyse vay halimize knk
Baska aciklamasi yok o işin knk. ya hoca yazmadi listeye, ya da Tjk devre arasında anlsma saglamisti. Bence ikincisi, cunku ara transfer donemi bu tur haberler cikmisti. Sana mantikli geliyor mu yaw, Aytaç aliniyor, alpaslan aliniyor, salihte temas yok. Galasevgisi salih mevzusunda bir istek olsa sırf apoya vurmak icin soylerdi. Var mi oyle bi aciklama? Ben gormedim

Vardı evt ama sadece haber. tjkli bi yönetici salih transferi soruldugunda planlama yapiyoruz gibi bir aciklama yapmisti. Bence o ara bitirdiler. Bakiyom simdi, Galasevgisi de konuya hic deginmemis.Ara transfer döneminde bize cok yakin ve biz onlara oyuncuyu ocak ayinda almak icin düsük bir bonservis önerdik diye haberler yokmuydu?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şampiyon olamayız cimbombomum bu sene
federasyon fenerbahçe el ele
kazma kürek lazım bu lgbti+lere
bjk niye açıklamadı o zaman knk aldıysaBaska aciklamasi yok o işin knk. ya hoca yazmadi listeye, ya da Tjk devre arasında anlsma saglamisti. Bence ikincisi, cunku ara transfer donemi bu tur haberler cikmisti. Sana mantikli geliyor mu yaw, Aytaç aliniyor, alpaslan aliniyor, salihte temas yok. Galasevgisi salih mevzusunda bir istek olsa sırf apoya vurmak icin soylerdi. Var mi oyle bi aciklama? Ben gormedim
artık bu ayrımcı ifafelere bir son ver
Yunus Akgün,Sekidika,Jimmy Durmaz ve Diagne bu oyuncular kiralıktan dönecek bu isimlerle ilgili karar alınması gerekiyor. Yunus'u belki rotasyon için tutabiliriz ama diğer isimleri artık bonservisiyle göndermek lazım.
Bence alakasız şeyler, Emre Akbaba'ya verilen 4 Milyon'u kimse beğenmemişti ve çok fazlaydı o bonservis helede sadece 1 yıl sözleşmesi varken çok büyük bir hataydı. Alpaslan ve Aytaç ikilisi ise bedelsiz olarak takıma geliyorlar ve yıllık ücretleri yüksek değil sadece 500 B € civarlarında. Yerli olarak çok zayıf olduğumuz bir ortamda bu iki isminde % 100 doğru hamle olduğunu düşünüyorum. İkiside bizim takımda katkı verecek oyuncu tipi.yunus,jimmy,ömer,emre, aytaç,alparslan,emre t,oğulcan
muazzam bir kadro.. Galatasarayı bu hale düşürenlerin yatacak yeri yok. Marka değerini falan yok ettiler.
Bu klübün bu kafalarla avrupada istikrar istikrarlı bir şekilde başarı sağlaması imkansız. Bu borçlarda hiçbir zaman bitmez.
Emre akbaba transferini şu forumda deli gibi savunanlar çok büyük bir kesimdi.Şimdi aynı kişiler emreye sövüyor aytaç ve alparslanın iyi transfer olduğunu söylüyor. 1,2 sene sonra aynı kişiler aytaç ve diğerlerini tukaka yapacak yeni alınacak yerli çöpleri övecek.Bu döngün hiçbir zaman değişmeyecek.