Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 mevkili oyuncu. Leipzig büyük ihtimalle stoper için aldı onu.
milli takimda suan icin kanimca sol bek alternifi olarak alindi kadroya. barisic gibi tecrubeli bir oyuncuyu da turnuva baslamadan kesti son hazirlik macinda aldigi kisa sure sonrasinda...
potansiyelini bir ust seviye lig ve takimda daha da cikacacaktir suphesiz....

balkan ozellikle hirvat pazarindan yetenekler her donem cikar bu yeni durum degil elbette . bizim takimin ,haberlere bakarak gozlemledigim balkanlardan sirbistan menseli yeteneklere ilgiliyiz gorunuse gore...

ps:

bahsi gecen(iskoc defans oyuncusu) iskoc hibernian takimindan ismi gecen oyuncu ise gereksiz bir secim olur diye dusunuyorum.

Koreli topçu alalım.

Koreli topçu alalım.
.
IMG_20210611_230341.webp

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

harhangi bir kulüp başkanı olsam takımı japon,koreli,norveç,danimarka,hırvat oyunculardan kurardım başka ülkeden oyuncu getirmem

cok gec kalindi bu pazarlara yonelimde.
misal elde nagatomo gib tutmus bir transfer varken kendi uzerinden kanala girilmedi japon pazarina.
ulkesinde genc oyuncular tarafindan en saygi duyulan dedigi her lafin tavsiye/nasihat olarak gordukleri bir tecrube nagatomo. bizde oynayip iyi izlenim birakmasi,bizim onda iyi izlenim birakmamiz oldukca iyi bir avantaj gelecek neisl japon yetenekleri ikna vs denkleminde.

cok yetenek var uzakdogu,japonya,kore,hatta daha asagida australya....

j ligte bizim oynadigimiz oyuna en uygun takim suan kawasaki frontale. ligin her donem full ofansif oynayan kulubu. ofansif futbolun her turlusunu oynuyorlar. buna uygun isimlerle bezeli takim kadrolari...
bu takimdan gozu kapali yetenek alinir .bu kadar iddiali konusuyorum.

kore liginde seviye j lige gore bir tik asagida. ama yetenek olarak asagida kalir bir yerleir yok.

aussiler de hibrid( avrupa,latin vs kokenli) yetenek bayagi mevcut.

abd major lige girerken, draftlari kacirmamali....

iskandinav menseli ligleri dikkate almamak hata oluyor kulup adina.
en son kasper junker bodo dan gittigi takimda firtina estiriyor misal.

Beşiktaş son günlerde spor medyasında geçen isimleri alırsa aşırı üzülürüm. Josef-Gedson-Texeira bu ligin üstünde bir 4-2-3-1 6-8-10'u olur. Yedekte de Atiba ve Salih var bir de daha. Şu Allah'ın cezası seçim çabuk gelsin artık. O zamana kadar da rakipler böyle büyük etki yaratması muhtemel futbolcuların transferinde somut ilerlemeler kaydetmez umarım.

Kenan karaman tam bir umut bulut yetenek yok safi koşuyor.
İnşallah beşiktaşa gider ellerinde patlar.olcay şahan tadında transfer olur

Doğru tespit ama böyle adamlar bizim ligde iş yapıyor. Sürekli çabalayan , koşan , didinen adamın önüne bir şekilde fırsat geliyor.Buna başka örnek biraz üst seviye olanı fenere gelen kuyttı mesala.
Konsantrasyonu düşük , bir sıfır geriye düşünce taktiksel yapıdan çıkan futbolcuların olduğu yerde kenan karaman gibi adamlar ekmek yer.

İlk 11 için değilde rotasyon için ben isterim şahsen.

Koreli de Light

Hayırlı akşamlar değerli rtaşlarım
Var mıdır yeni bir gelişme
Kolpa olmayanından ama

Yok soru olarak değil

Kim’i alalım

Madem Emre Akbaba kalıyor en azından hayvan gibi çalıştırın şu adamı. Fiziksel olarak Alanyaspor seviyesine çıksa yeter bu sene. Bir de şut çalışsın. Alanyaspor'da bazuka gibi şutlar atan adamın bizde sadece bir tane uzaktan golünü hatırlıyorum 3 yılda. Bir de bu adamın oynayacağı tek yer var Galatasaray'da. O da 4-2-3-1'in forvet arkası. 4-3-3'in sol forveti ya da sol içi falan aman diyeyim yine o hatalara düşmeyelim. Forvete yakın oynamalı bu adam. Orta sahaya gelip top alıp oyun kurmayı denememeli. Emre Akbaba oyundayken oyun kurma görevi beklere, 6 & 8 numaraya ve kanatlara verilmeli. O zaman sağlıklı bir Emre Akbaba her maçta gol atar bizde. Ortada görünmez 25 dakika kendini unutturarak. Sonra bir bakmışsın karşı takım santra yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt