- 1 Ağustos 2009
- 47.720
- 50.315
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok soru olarak değil
Kim’i alalım
![]()
Min-jae Kim - Oyuncu profili 25/26
Min-jae Kim, 29, Güney Kore ➤ FC Bayern Münih , 2023'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 15 Kas 1996, Tongyeong, Gyeongnam, Güney Korewww.transfermarkt.com.tr
lakabi ; the monster.
tarz olarak ; katilsam da harry maguire denilse de kore semalarinda(goruntusu de asya versiyon maguire),.. bana gore fazlasi var. van dijk /varane karisimi asyali stoper.
bayagi potansiyeli olan bir yetenek. kore milli takimindaki yukselen yildizlarindan. muthis bir fizigi var. hiz ,guc ve fizik uyumu keza dikkat cekici( biraz aileden de kaynakli bence) ilk dikkatimi ceken yonu oldu <>vakti zamaninda ilk izledigimde...
haliyle hava toplarinda cok etkili olmasi, beraberinde gucunu,fizigini cok iyi kullanmasi da cabasi.
yasina gore bayagi olgun. lider ruhlu ve dolulukta , geriden takimin ritmini ayarliyor...kanat beklerinin one cikmasina yardimci oluyor...
bildigim en son gecen yil tspurs ve chelsea yakindan ilgileniyordu... mou bastayken son'un tavsiyesiyle alacaklardi.sonrasini takip etmedim. mou da yollandi zaten.
ek not; aile buyukleri atletizm patentli. dolayisiyla kendisine de bu ozellikler guzel sirayet etmis diye dusunuyorum.
iyi bir oneri olmus @Vasfi Vural .
Kuyt mı Kuyt liverpool forması giymiş belli standartı olan adamdı o kadar gömmeyelim belirli yetenekleri vardıDoğru tespit ama böyle adamlar bizim ligde iş yapıyor. Sürekli çabalayan , koşan , didinen adamın önüne bir şekilde fırsat geliyor.Buna başka örnek biraz üst seviye olanı fenere gelen kuyttı mesala.
Konsantrasyonu düşük , bir sıfır geriye düşünce taktiksel yapıdan çıkan futbolcuların olduğu yerde kenan karaman gibi adamlar ekmek yer.
İlk 11 için değilde rotasyon için ben isterim şahsen.
![]()
Marc Albrighton - Player profile
Marc Albrighton ➤ former footballer from England ➤ Right Midfield ➤ last club: Leicester City ➤ * 18/11/1989 in Tamworth, Englandwww.transfermarkt.com
gelmeli.
cross master.Sergen burağı kaç kere izledinBurak ince ve felipe anderson niye açıklanmıyor
Ben video izlemiyorum artik.2 sene once seriyi izledim.bu sene de sadece morenoyu izledim.ben fm oynamayı da bilmem.baskalarina soyle bunuSergen burağı kaç kere izledin
Skills izleyip peşinde koşmayın artık şu oyuncuların yaw
Hem ben sakasina yazıyorum.burak inceyi bir kez bile izlemedim.maksat muhabbet olsun.cokta seyetmeyin
Birer yıl uzatın bari