Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5AAF0B3B-B856-47ED-AED9-A8860A6DE5B2.webp

Bu amrabatin kardeşi hangi bölgede oynuyor. Nasıl bir oyuncu acep. Abisini istememiştim.
ortanin ortasi ve dm oynayabiliyor.
verona da dikkatimi cekmisti... teknik,fiziksel mucadele den kacmayan,
top ayagindayken kalca kullanimi(arda gibi), pres,hiz,top surme,pas vb....

verona da 30 civari macta 10 sarisi (iki de kirmizi) vardi hatirladigim...fiore de 7 ye indirgemisti en son...
bu yonunu kimine gore fazla agresif. kimine gore serie a bu, normal,denilebilir....

utrecht cikisli hatirladigim ...

benzer bolgeye bizim scoutlarin ilgili oldugu oyuncu; portekizdeki santa clara da oynayan uzakdogulu kardesimiz
daha komple bir oyuncu/takim oyununa bayagi elverisli olusu ve futbol bilgisi kendini belli ettiren turde.

Kuru'yu hoca mı istemiyor, yönetim mi almıyor
Ne dersiniz

Kuru'yu hoca mı istemiyor, yönetim mi almıyor
Ne dersiniz
Bence yönetim giderayak bonservis ödemek istemiyor, onyekurunun henüz talibi de çıkmadı (fb sulanacak bekliyorum) seçimden sonra alacağız diye düşünüyorum👍 hocanın istememesi gibi bir şey olamaz bence, kendisi ısrarla getiriyor her sezon

To10/Greece): Olympiakos'a haber gönderen Onyekuru: 'Geleceğim konusunda acele etmeyeceğim. Önceliğim Galatasaray. Kulüpte başkanlık seçimi var. Seçim sonucunu ve sonrasındaki durumu beklemek istiyorum

Buna kalsa bonservisini kendi ödeyecek

😍 gobuscan hocam😍 4 gun sonra sozlesme imzalayacak.three-peat yapacağız,three-peatini yedigim hocamla😍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt