- 3 Haziran 2015
- 57.844
- 67.154
- 4.143
Fener bu senede şampiyon olamassa iyice ortalık karışır , son 10 senede başakşehir daha başarılı.
Bunu her sene yaziyor birileri sonra febe yine nal topluyor ve hiçbir şey olmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener bu senede şampiyon olamassa iyice ortalık karışır , son 10 senede başakşehir daha başarılı.
Nasildir?
5e biter ama İtalya içinde transfer yapacak bence.Herif bin euroya transfer olmus. Ne 6-8mio su la
Galatasaray için Kuzey Avrupa ülkelerinde oyuncu izleyen Johan Elmander, Parken'da oynanan Danimarka Finlandiya maçını izledi. Christian Eriksen'in yaşadığı dramatik olay nedeniyle herkesin yakından takip ettiği karşılaşmada, Fin takımının stoperi Daniel O'Shaughnessy'yi mercek altına aldı.
Danimarka akınlarını güçlü hamleleriyle bertaraf eden sol ayaklı İrlanda asıllı oyuncunun tarzını beğendi. Elmander'in, 26 yaşındaki futbolcuyla ilgili sarı-kırmızılı kulübe kapsamlı bir rapor sunacağı ifade edildi.
HJK Helsinki'de forma giyen ve kaptanlık yapan Daniel Michael O'Shaughnessy burada çıktığı 92 maçta 9 gol atıp 9 da asist yaptı.
Galatasaray için Kuzey Avrupa ülkelerinde oyuncu izleyen Johan Elmander, Parken'da oynanan Danimarka Finlandiya maçını izledi. Christian Eriksen'in yaşadığı dramatik olay nedeniyle herkesin yakından takip ettiği karşılaşmada, Fin takımının stoperi Daniel O'Shaughnessy'yi mercek altına aldı.
Danimarka akınlarını güçlü hamleleriyle bertaraf eden sol ayaklı İrlanda asıllı oyuncunun tarzını beğendi. Elmander'in, 26 yaşındaki futbolcuyla ilgili sarı-kırmızılı kulübe kapsamlı bir rapor sunacağı ifade edildi.
HJK Helsinki'de forma giyen ve kaptanlık yapan Daniel Michael O'Shaughnessy burada çıktığı 92 maçta 9 gol atıp 9 da asist yaptı.
Gecmis olsun rdas.Ulen motordan düştüm kolum fena ağrıyor.
Geçmiş olsun bir gösterUlen motordan düştüm kolum fena ağrıyor.
Geçmiş olsun göster kesin sıcak olduğu için şu an anlamazsın ama çatlak falan olabilirUlen motordan düştüm kolum fena ağrıyor.
Geçmiş olsun biri mi çarptı yoksa ıslak zeminden falan mı oldu?Sağolun arkadaşlar. Kırık çıkık yok ama sızlıyor biraz. Motora binmeyin motor pişmanlıktır.
Güzelim Siklet dururken neden binersin Motora kardesSağolun arkadaşlar. Kırık çıkık yok ama sızlıyor biraz. Motora binmeyin motor pişmanlıktır.
Tam şirkete geldim garajdan aşağıya iniyordum teker kaydı düştüm. EyvAllah sağolasın. Allah’tan yavaş iniyordum.Geçmiş olsun biri mi çarptı yoksa ıslak zeminden falan mı oldu?
İstanbul’da bisiklete nerden binecez kardeş.? Maslak tarafında çalışıyorum. Yapsınlar bisiklet yolu bir daha motora binmem.Güzelim Siklet dururken neden binersin Motora kardes