- 27 Ocak 2010
- 140.750
- 107.430
- 5.788
Kilit.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdurrahim Albayrak: "İki sevgili kardeşime de teşekkür ediyorum. Ne dediysek evet dediler. Ne verdiysek aldılar. Vermedik, almadılar. Tek kelime yapmadılar. Ben ikisine de Galatasaraylıların huzurunda teşekkür ediyorum."
Kilit.
38 maçın 30’unda küfür yer en az. 8’i de ilk 8 hafta olduğu için deneme süresi
Bu yabancı sınırı noldu reis. 8 + 6 mi nedir. Hani değişecekti. Kodugumun kel nihati daha karar veremedi galibaBir Pesimistin gozyaslari gibi
Belkide 3 seneligine belamizi sevecek. Bilemeyizneyse 72 saat sonra defolup gideceksinkz
aytaç karanın ömer bayramdan farkı neÇağlar ve Cengiz dışında milli takımda elle tutulur bir topçu yoktu ilk 11’de. Hala yerli kuralı denen saçmalık yüzünden Kenan Umut Hakan vs gelsin deniliyor. Ondan sonra 10 yıl da bunları yollamakla uğraşırız. Ömer Bayram Akbaba gibi adamlardan farkı yok hiçbirinin. Altyapıdan çıkan topçuları deneyelim en azından zararımız olmaz
Emre Kılınç, Taylan, Kerem dışında takımda yerli olanların hepsi altyapıdan olsun bana göre. Cimbomun çocuğu diye sahada yürüyen adamlar veya önünde adam varken orta açmaya çalışıp rakibe çarptıran adamları izleyeceğime 18 yaşındaki çocukların mücadelesini izlerim daha iyi.aytaç karanın ömer bayramdan farkı ne
yok rtaş olmuyor rezil rüsva oluruz her hafta izliyoruz u 19u cevher yok elde bana kalsa emre kılınç da bu seviyenin oyuncusu değil (di ama seviye düştü ) o yüzden sözleşme detaylarına laf ederiyoruz eyvallah ama öyle ya da böyle imzalanacaktı bu sözleşmeEmre Kılınç, Taylan, Kerem dışında takımda yerli olanların hepsi altyapıdan olsun bana göre. Cimbomun çocuğu diye sahada yürüyen adamlar veya önünde adam varken orta açmaya çalışıp rakibe çarptıran adamları izleyeceğime 18 yaşındaki çocukların mücadelesini izlerim daha iyi.
Bu yıl balık burçlarının yılı mıBaskan adaylari bile balik burcu.dogru yoldayiz