- 13 Ekim 2014
- 109.693
- 59.039
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş onların hakkından bizzat Allah geliyor sen merak etme.. Travmaların biri bitiyor diğeri başlıyor.. Bu kadar acıdan daha büyüğü ne olabilir derken onlar geliyor başlarına.. Örneğin geçen sene yine son haftalarda yaşadıklarına bak.. Ümitlenip tekrar çöküyorlar.. Artık acı çekmekten tepkisiz hale geldiler.. Bir nevi kıvama geldiler diyelim..Şike yaparsınız ceza vermezler
limitleri aşarsınız ceza vermezler
yüz tane yabancı gelir gider
bu sözleşmelerden nasıl kurtulunur kimsenin haber yok.
Birde utanmadan şu cümleyi kurarsınız.
Namussuzsunuz namussuz.Bunları duyuncu bir an insanlıkdan çıkıyorum rizedeki olayın daha beterini hakediyorsunuz diyorum. gerçekten türk futboluna böyle bir olay lazım. Yoksa bunlar akıllanmayacak.
ligde hakem kararları olmasa ilk altıya giremeyecekdin şerefsiz.

2 stoper cezalıyken bile Ozorn'u oynatmayıp Gedson'u stopere koyan adam mı yapacak bunu.Bu sene Ozonwaforu ve Keremı tamamen kazanmamız lazım ılk 11 oyuncusu halıne getırmemız gerekıyor

Nijerya milli takımında oynamaya başladı ben bu sene en umutlu olduğum isimlerden biri. Cok izledin mi diye soracak olursan hayır açıkçası milli takıma kadar yükseldiği için hem para kazanabilecegimiz bir isim olarak görüyorum hem de neden olmasın diyorum2 stoper cezalıyken bile Ozorn'u oynatmayıp Gedson'u stopere koyan adam mı yapacak bunu.![]()
Hem de büyük çöp. Sporting başkanı itin götüne sokmuş herifiMarco Silva'nın menajeri Fenebahçe ile görüşmek için bugün İstanbul'a geldi.
(GZH)
Cöp
Yav bence de şans bulmalı zaten. Hatta geçen sene bulmalıydı. Herif ilk geldiğine kıyasla beton gibi fizik yapmış. Yetenek olarak ne seviyede bilmiyoruz ama. Bizim seviyemizde bir herif değilse 3 aşağıya 5 yukarıya zaten belli olur. Değilse niye besliyoruz. Eğer iyiyse niye oynatmıyoruz... Saçma yani.Nijerya milli takımında oynamaya başladı ben bu sene en umutlu olduğum isimlerden biri. Cok izledin mi diye soracak olursan hayır açıkçası milli takıma kadar yükseldiği için hem para kazanabilecegimiz bir isim olarak görüyorum hem de neden olmasın diyorum
Galatasaray ilerleyen gunlerde Frank Fabra icin Boca Juniors'a yaklasik 3.5 M$ teklif edecek diyor.
Galatasaray ilerleyen gunlerde Frank Fabra icin Boca Juniors'a yaklasik 3.5 M$ teklif edecek diyor.
İşte PSV'yi eleyecek kadro çok zor değil 3 yerli ve 3 yabancı oyuncu toplamda 6 oyuncuyla transferi bitirelim Gedson Fernandesi 1 yıl daha kiralayalım ve Onyekuru'nun bonservisini alalım bu 8 transfer hamlesi CL'ye rahat ulaştırır bizi tecrübeli Muslera, Ramos ve Fernandinho gibi oyuncular ile genç yetenekli oyuncuların harmanlaması en güzeli.
Muslera
Kaan Ayhan --- Sergio Ramos --- Marcao Teixiera --- Alex Moreno
Fernandinho --- Taylan Antalyalı
Cengiz Ünder --- Gedson Fernandes --- Hakan Çalhanoğlu
Mustafa Mohammed
limit:Merhabalarİşte PSV'yi eleyecek kadro çok zor değil 3 yerli ve 3 yabancı oyuncu toplamda 6 oyuncuyla transferi bitirelim Gedson Fernandesi 1 yıl daha kiralayalım ve Onyekuru'nun bonservisini alalım bu 8 transfer hamlesi CL'ye rahat ulaştırır bizi tecrübeli Muslera, Ramos ve Fernandinho gibi oyuncular ile genç yetenekli oyuncuların harmanlaması en güzeli.
Muslera
Mustafa Mohammed
: )İşte PSV'yi eleyecek kadro çok zor değil 3 yerli ve 3 yabancı oyuncu toplamda 6 oyuncuyla transferi bitirelim Gedson Fernandesi 1 yıl daha kiralayalım ve Onyekuru'nun bonservisini alalım bu 8 transfer hamlesi CL'ye rahat ulaştırır bizi tecrübeli Muslera, Ramos ve Fernandinho gibi oyuncular ile genç yetenekli oyuncuların harmanlaması en güzeli.
Muslera
Mustafa Mohammed
Bu kadro PSV'yi eler mi Ekli dosyayı görüntüle 126389
Umut fakirin ekmeğiYav bence de şans bulmalı zaten. Hatta geçen sene bulmalıydı. Herif ilk geldiğine kıyasla beton gibi fizik yapmış. Yetenek olarak ne seviyede bilmiyoruz ama. Bizim seviyemizde bir herif değilse 3 aşağıya 5 yukarıya zaten belli olur. Değilse niye besliyoruz. Eğer iyiyse niye oynatmıyoruz... Saçma yani.
Ama FT olduğu sürece bir şey beklemeyin. Gider Taylan'ı stoper oynatır yine de Ozorn'u oynatmaz. Milli takımda Mehmet Topal'ı stoper oynatan adamdan çok şey bekliyorsunuz yani.
İşte PSV'yi eleyecek kadro çok zor değil 3 yerli ve 3 yabancı oyuncu toplamda 6 oyuncuyla transferi bitirelim Gedson Fernandesi 1 yıl daha kiralayalım ve Onyekuru'nun bonservisini alalım bu 8 transfer hamlesi CL'ye rahat ulaştırır bizi tecrübeli Muslera, Ramos ve Fernandinho gibi oyuncular ile genç yetenekli oyuncuların harmanlaması en güzeli.
Muslera
Mustafa Mohammed