- 3 Haziran 2015
- 57.866
- 67.187
- 4.143
KOLPA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan gorende futbol prof.sanir hayatta hic basarisi olmayan adamlarin Ft.gibi Adamlari cok birsey biliyormus gibi elestirmesi kadar sacma bi hayat.Senin yasin kadar basarilari var adamin.
üstat böyle düşünürsek kimseyi eleştiremeyiz yawUlan gorende futbol prof.sanir hayatta hic basarisi olmayan adamlarin Ft.gibi Adamlari cok birsey biliyormus gibi elestirmesi kadar sacma bi hayat.Senin yasin kadar basarilari var adamin.
Cok sakatlaniyor. Yoksa ciplak kosardim
Martinez sponsorlukla halledilebilir aslında. 3 yıl da çok değil
İsim sponsorluğu olabilir. Javi "Medical Park" Martinez falan güzel duruyor
Ekli dosyayı görüntüle 126397
Yaw siz anlamiyonuzki elestiri baska,elestir iyi degilde, bizi basariya goturemezde ,daha genc daha dinamik tdlere ihtiyacimiz varde herseye okum.Yaw bu tipteki adamlar,oyle bi elestiriyoki Hoca sanki hic futboldan anlamiyormus gibi anlatiyorlar.Bu elestiri degil bence .Benim moralimi bozuyor bu tip elestiriler.Esrefla futbolun ne alakasi var bi kere reis ben cikip esrefin meslegini elestiemiyorumki .Galatasaraya yakisir bi baskan olmayacagini dusunuyorum baskan olur Harikalar yaratir Esref baskanim diye ortalarda dolasirim.Ama bu tipteki adamlar hic ne yaparsa yapsin dusuncelerinden fazgecmez mesela.üstat böyle düşünürsek kimseyi eleştiremeyiz yaw
Sen eşrefe sallıyorsun mesela paso adam sodexo kurmuş satmış başka işe girmiş. Şimdi bu herife sallaman için ceoluk falan yapmış olman gerekiyor senin.
ibo başkan mesela 3mv 2 defa bakan olmuş. Sana göre bu herifi eleştirmemiz için Başbakanlık falan yapmamız lazım![]()
kimsin la sen
yarmolenko'da son durum nedir ahbert
yarmolenko'da son durum nedir ahbert
dağlar ne kadar yüksek olursa olsun güneşin doğuşunu engelleyemezçok Zor
Varsa var
Iki senedir aynen dedigim sistemsizligi oynadik
Eeee elin ganyancisina sampiyonluk kaybetti tarihin en rahat sampiyonluk yarisinda
Peki oyle olsun.Yabanci td gelsin bakalim gorecez neler yapacak.Varsa var
Iki senedir aynen dedigim sistemsizligi oynadik
Eeee elin ganyancisina sampiyonluk kaybetti tarihin en rahat sampiyonluk yarisinda
Sorma başıma gelenlerikimsin la sen