Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Burak Elmas çok güzel konuşuyor da, seçildiğinde bakalım bu sözlerin ne kadarını tutabilecek. Özellikle sponsor konusunda büyük konuşuyor.
Mevcut ülke ikliminde söylenen paraları kimsenin vereceğini sanmadığımdan, inandırıcı bulmuyorum mesela.
Ama dediğini yaparsa da çok büyük iş olur. Bakalım, ak koyun kara koyun yakında belli olur.

yav sürekli yabancı isimler duyuyoruz diyoruz ki yabancı sınırı kapıda evlatlarımızı kapmak lazım yavaştan hala yabancı hala yabancı napıcaz turşusunu mu kurucaz

Seç beğen al

Burak Elmas en çok kafama yatan aday vizyonu var belli ama yapamiyacagi sözler vermiyodur inşallah teoriyle pratik hiçbir zaman aynı olmaz

Bu arada herkes Umut Meraş'a sövüyor da bana kalırsa Berardi'nin poziyonda dengesini kaybedip düşmesi haricinde şimdiye kadar Milli takımda falsosunu görmedim Euro 2020 elemelerinde de DK elemelerinde de

Zaten adamın kalitesi belli potansiyeli belli bence beklentileri çok minimumda tutmamız gerekiyordu kendisinden ben öyle baktığım için midir bilmiyorum ama çok büyük bir hayal kırıklığı olmadı Umut Meraş benim gözümde

Hatta Emre Taşdemir'le Ömer Bayram'a senelik 12 mil.tl garanti ücret bağlayana kadar yedek sol bek için Umut Meraş transferini görüşseydik çok daha razı olurdum

Ramos gelirse gol krallığına oynar derdim de biz daha doğru düzgün duran top kullanmasını beceremiyoruz. O yüzden gelse iki üç ay içinde onu da maymuna çeviririz burada.

Pirlanta gibi Emin Bayram dururken ne Ramos‘u ya? Biraz degerlerimize sahip çikalim

Başkanları yalan makinesine sokup test etmeliyiz.

Genc oyuncular almaliyiz. tamam ama onlarin yanina tecrubeli 1 tane yabancida fena gitmez bence.Bizde Falcao basarisiz oldu kabul.Ama Hagi ve Drogbada yasli geldi ama bu takima cok şeyler katti onemli olan boyle tecrubeli oyuncular bulmak.Su takima Tecrubeli bir stoper isterim.Marcao veya Luyinden birini satip.

Genc oyuncular almaliyiz. tamam ama onlarin yanina tecrubeli 1 tane yabancida fena gitmez bence.Bizde Falcao basarisiz oldu kabul.Ama Hagi ve Drogbada yasli geldi ama bu takima cok şeyler katti onemli olan boyle tecrubeli oyuncular bulmak.Su takima Tecrubeli bir stoper isterim.Marcao veya Luyinden birini satip.
Ramos

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Ramos

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Super olur.Millet surekli Falcaoyu ornek veriyor.Ama tutmadi iste.Ama bu ulkeye Hagi geldi Avrupa kupasi geldi.Drogba geldi Avrupada Juveli ve R.madridli kadrodan ciktik.Adam Juve maclarina tek basina etki etti.2.macta Sneijdere harika asist yapti.ilk macta Gol atti.Donup donup Falcaoyu koyuyorlar onumuze.Gonder Falcaoyu Fegi ver Ramosa biseyler gelsin toparlasin defansi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt