Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.182
- 73.722
- 5.188
Kime hoca oluyo totnıma mıHoca Ragnick
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kime hoca oluyo totnıma mıHoca Ragnick
Bize. İbo Dede anlaşmışKime hoca oluyo totnıma mı
Hadi ordan kandırmayın gslileriBize. İbo Dede anlaşmış
Eski bakan yalan söyler mi hiç?Hadi ordan kandırmayın gslileri
İşi yalan söylemekEski bakan yalan söyler mi hiç?
İbo Dede yalancı mı?İşi yalan söylemek
Siyasetçiler yalancıİbo Dede yalancı mı?
Kandırıldık ey GalatasaraySiyasetçiler yalancı
everton,tspurs epl tarafinda en son ilgilenen takimlar...Kime hoca oluyo totnıma mı
Keşke Emre Taşdemir ve Ömer Bayram 'a toplam 12 mil.tl senelik garanti ücret ödemek yerine Umut Meraş'ı da düşünseydik Fabra ve Umut Meraş ikilisiyle sol bek gündemini kapatabilirdik
Sergen Zeren adim Aykut Arkay olarak degisti arkadaslar![]()
1. Hagi 31 yaşında geldi, 5 sezon oynadı ki son sezon F/P ı tartışılır. 35 yaşındaki bir futbolcu için doğru örnek olmuyor bu durumda...Genc oyuncular almaliyiz. tamam ama onlarin yanina tecrubeli 1 tane yabancida fena gitmez bence.Bizde Falcao basarisiz oldu kabul.Ama Hagi ve Drogbada yasli geldi ama bu takima cok şeyler katti onemli olan boyle tecrubeli oyuncular bulmak.Su takima Tecrubeli bir stoper isterim.Marcao veya Luyinden birini satip.
Bu arada herkes Umut Meraş'a sövüyor da bana kalırsa Berardi'nin poziyonda dengesini kaybedip düşmesi haricinde şimdiye kadar Milli takımda falsosunu görmedim Euro 2020 elemelerinde de DK elemelerinde de
Zaten adamın kalitesi belli potansiyeli belli bence beklentileri çok minimumda tutmamız gerekiyordu kendisinden ben öyle baktığım için midir bilmiyorum ama çok büyük bir hayal kırıklığı olmadı Umut Meraş benim gözümde
Hatta Emre Taşdemir'le Ömer Bayram'a senelik 12 mil.tl garanti ücret bağlayana kadar yedek sol bek için Umut Meraş transferini görüşseydik çok daha razı olurdum
Hoca Ragnick
Elestirmekten kastim o degildi yaw.Futboldan anlamiyor.Td degil diyenler icinde o sozum.Oyuncu tercihleri basariszligi filan elestirilir tabi.Kardeş siyasetçileri de hiç eleştirmeyelim o vakit