Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

20 yasindaki Kolombiyali stoper Yerson Mosquera’yi 5.5 milyon euro’ya almislar. Keske biz de guney amerika pazarina girsek. Kiralik Alex Moreno’ya 600-700 bin euro kiralama bedeli ve yillik 1.2 milyon euro, ya da Aanholt’a yillik 1.7-1.8 milyon euro verecegime gider guney amerika’dan 400-500 bin euro’ya oynayacak genc bir sol bek’e 4 milyon euro veririm.

Kime hoca oluyo totnıma mı
everton,tspurs epl tarafinda en son ilgilenen takimlar...
2011 schalke sonrasinda tam zamanli(full sezon) takim calistirmamisti yanilmiyorsam. gecici sureligine iki kez leipzig gorevi yaptigini hatirliyorum.

gecen sezon milan genis yetkilerle getirecekti sportif direktorluk semsiyesi altinda. son anda pioli iyi ilerlemesi sonucu vaz gecildi.

gozlemledigim kadariyla ,ister hoca ister sd olarak calissin, uzun vadeli planlama listesiyle calismak isteyecektir aksi takdirde hic bir takima imza atmaz gibi.....

Keşke Emre Taşdemir ve Ömer Bayram 'a toplam 12 mil.tl senelik garanti ücret ödemek yerine Umut Meraş'ı da düşünseydik Fabra ve Umut Meraş ikilisiyle sol bek gündemini kapatabilirdik

Şu nerede duracağını bilmeyen, yerlerde sürünen, ofsayt bozan Umut Meraş mı?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Genc oyuncular almaliyiz. tamam ama onlarin yanina tecrubeli 1 tane yabancida fena gitmez bence.Bizde Falcao basarisiz oldu kabul.Ama Hagi ve Drogbada yasli geldi ama bu takima cok şeyler katti onemli olan boyle tecrubeli oyuncular bulmak.Su takima Tecrubeli bir stoper isterim.Marcao veya Luyinden birini satip.
1. Hagi 31 yaşında geldi, 5 sezon oynadı ki son sezon F/P ı tartışılır. 35 yaşındaki bir futbolcu için doğru örnek olmuyor bu durumda...

2. Drogba 35 yaşında geldi, 1,5 sezon için 10 milyon Euro götürdü. Sadece ilk 3 ay futbol oynadı, ikinci sezon ise profesyonelliğe ihanet derecesinde kafasına göre takıldı...

Stoper mevkii ileri yaşı kaldırabilir ama mevcut şartlar buna uygun değil. Luyindama' dan pek hayır yok gibi; Marcao' ya partner olacak oyuncunun ise fizik gücü yüksek, havadan ve yerden çok iyi bir kesici olması gerekiyor...

Bu arada herkes Umut Meraş'a sövüyor da bana kalırsa Berardi'nin poziyonda dengesini kaybedip düşmesi haricinde şimdiye kadar Milli takımda falsosunu görmedim Euro 2020 elemelerinde de DK elemelerinde de

Zaten adamın kalitesi belli potansiyeli belli bence beklentileri çok minimumda tutmamız gerekiyordu kendisinden ben öyle baktığım için midir bilmiyorum ama çok büyük bir hayal kırıklığı olmadı Umut Meraş benim gözümde

Hatta Emre Taşdemir'le Ömer Bayram'a senelik 12 mil.tl garanti ücret bağlayana kadar yedek sol bek için Umut Meraş transferini görüşseydik çok daha razı olurdum

Ramsey’nib golünde savunmadaki diğer arkadaşlarıyla savunma çizgisini korumayıp bariz şekilde ofsaytı bozdu.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Evet abi şimdi ne kadar istemediğimiz yerli varsa peşinden koşmamız lazım şu aşamadan sonra. Avrupa'dan alınabilecek gurbetçi varsa denenmeli yoksa Süper Lig takımları bizi yolacak belli ki. Ayrıca hiç boş konuşmayalım şu anda Salih'e ihtiyacımız var. Yabancı sınırı değişmeseydi Salih yerine yabancı alınırdı zaten ama şu anda tüm planlar alt üst oldu. Bir de Taylan'ı 11'e koymak zorunda kalacağız her maç ve Taylan büyük maçlarda sıçıp sıvayan bir topçu. Bunu gördük Dünya Kupası eleme maçlarında. Yani demem şu ki her türlü 11'e koymak zorunda olduğumuz Taylan seni Kayserispor maçında rahat taşır ama PSV'ye karşı taşıyamaz. Hele 6 numara olarak hiç taşıyamaz.

Sonuç olarak berbat bir duruma soktu tüm kulüpleri TFF. "Fenerbahçe transfer yapacak o yüzden yabancı sınırı gelmez" diyenlere de selam olsun ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt