Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Gökay'in bir winner oldugunu söylemistim
Psv suan = iskandinav ormanlarinda komando egitimi alirken, ayi avlarken, geyik eti yerken
Gs suan = ayak tenisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökay'in bir winner oldugunu söylemistim
Tam tersi bence stoper oynar. Libero oynadığı maçlarda ben pek beğenmedim. Libero oynayan adamın belirgin meziyetleri olmalı. Kaan'ın şu özelliği çok iyi diyebileceğin bir yönü yok. Ama garip bir şekilde herif stoperde gayet iyi iş çıkarıyor.
Yasli
Aynen ama 35lik biglia sov yapiyor reis burada
Eşref seçilirse, bombalar elimizde patlar ancakFFP bittigine gore secimden sonra bombalar patlayabilir
Akbaba'yı da ekle 30 mil.TL 'ye bağlayalım reisSn. Abdurrahim Albayrak'a teşekkürlerimizi sunalım. Aytaç, Alpaslan, Ömer, Emre'ye 23 milyon TL bağlayarak kadro kalitemizi çok üst seviyeye çıkardı. Muazzam transferler, Emre Taşdemir ve Ömer Bayram'ı izlemek için sabırsızlanıyoruz.
Akbaba en az 10 milyon. Yalnız Şener'e çok üzüldüm, Abdurrahim nasıl kaçırdı şaşırdım. Başakşehir ne veriyorsa 17 katını verip almalıydık.Akbaba'yı da ekle 30 mil.TL 'ye bağlayalım reis