Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
despodov.jpg

2 milyona almis Cagliari

Katılıyorum. Şu an 8+6 sisteminde artık genç vasat veya olacak yabancıya tahammül edemeyiz. 7-8 yabancın çok sağlam olmalı diğerleride bunların yedeği olacak ucuz adamlar olmalı başka yolu yok. Tüm kulüpler bunu yapacak bakn görün yaşlı yabancı dolacak ülkemize.
Genç olupta ne oluyor ? Sana ne veriyor ? Son şampiyonluklara bak Muslera Gomis Fernando Mariano Feghouli Melo Drogba Sneijder Ujfalusi vs vs başrol hep, bizim ligimizde oyuncu geliştirme ve yetiştirme hayal, olmuş. sağlam sakatlık sorunu olmayan adamı alacaksın fişi çekeceksin.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Genç olupta ne oluyor ? Sana ne veriyor ? Son şampiyonluklara bak Muslera Gomis Fernando Mariano Feghouli Melo Drogba Sneijder Ujfalusi vs vs başrol hep, bizim ligimizde oyuncu geliştirme ve yetiştirme hayal, olmuş. sağlam sakatlık sorunu olmayan adamı alacaksın fişi çekeceksin.
dünya kadar maaş bağlayacaksın , sonra hiçbirini satamayacaksın kulübün borcu 500 ken 1m olcak. kulüp batıcak. para kazandığında akbabalar 5 adaylı seçime girecek? bu mu vizyon? ne farkın kaldı katardan?

ndiaye gibi bir adamı şu yukarıdaki adamların toplamından fazlaya sattın.

haklısınız ama hocalar o kadar saçma sapan işler yapıyor , o kadar teknik taktikten uzak bir zihniyet var ki mecburen böyle tecrübeli isimler bir araya çıkıp iş yapsına dönüyor konu. güzel bir organizasyon kurarsan 25-26 ortalamayla da elli kere şampiyon olursun ligde , şampiyon takımın stoperi wellington sol beki nskala.

bizim kulüp komple (başkanından hocasından oyuncusuna) kafasızlık yaptığından olamadı bu sene

Son düzenleme:
Diye diye getireceksin asanoyu renktas

Y.tube de bakiyim dedim videosuna, wlcome to bjk videolarini gördum. Gollerinden sonra kartal isareti yapiyor. Bjkye h.o

serdar renkdasim,

bahse gecen oyuncu cidden yetenekli bir oyuncu. maddi anlamda da oldukca musait bir transfer hamlesi olur. bonservisi elinde olmasi cok buyuk avantaj.
ki, kendisine dair ilk mesajimda, partizan'in kendisinden 5 m civari bir para beklerken olasi sezon sonu satisina dair,
oyuncu maas gecikmesinden kaynakli insiyatif kullanip bonservisi alip takimdan ayrildi, partizan soka girdi haliyle.

performans anlaminda da iyi bir cikisi mevcut. ilk 11 milli de oynamasi,skora da son macta katki yapmasi,haliyle yeni sezona da bu cikisi devam ettirecegine dair doneler....

*bjk olayini bilmiyorum. bu sezon partizanda iyi bir gol performansi sundu. trabzon haberlerini duymustum sadece.

ozetle; bizim mevcut maddi durumda, yetenekli bir kanat forveti belese alma firsatimizi kullanmamiz gerektigine vurgu yaptim.

Katılıyorum. Şu an 8+6 sisteminde artık genç vasat veya olacak yabancıya tahammül edemeyiz. 7-8 yabancın çok sağlam olmalı diğerleride bunların yedeği olacak ucuz adamlar olmalı başka yolu yok. Tüm kulüpler bunu yapacak bakn görün yaşlı yabancı dolacak ülkemize.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ülkenin hali ortada.Butün kulüpler yapıyor diye doğru birşey diyemezsiniz bu işe. Tüm bu kulüpler her sene 3’er 5’er hoca değiştiriyor , hiçbirisinin futboldan gelme bi tane yönetim aklı yok , hepsi batmanın eşiğinde. Her sene ağlıyorlar düşme kaldırılsın diye , çünkü düşenin hali ortada > Bursaspor > Eskişehirspor.

Transferde hepsi menajerlerin kucağında.Menajer önerisi olmadan gidip adam alan yok.

Bu Türk zihniyetiyle bir gram ilerleyemezsiniz.

Gidip Falcao’yu da alırsın Muhammedi de. Biri madden göçertir diğeri 10’dan aşağı gitmez.

Arkadaşlar yabancı kuralını unutmayalaım halil aytaç alpaslan gibi kaşar topçulara ihtiyacımız var

bu arada Aytaç’ın Taylandan daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum

Oğuz Altay: İlk kez transfer haberi veriyorum Hakan Çalhanoğlu’nun Galatasaray’a gelmesi an meselesi her şey Fatih hocanın gelişine bağlı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar yabancı kuralını unutmayalaım halil aytaç alpaslan gibi kaşar topçulara ihtiyacımız var

bu arada Aytaç’ın Taylandan daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum
Birinci cümleye katılıyorum da Aytaç Taylan’dan çok katkı verir işi yaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt