Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genç olupta ne oluyor ? Sana ne veriyor ? Son şampiyonluklara bak Muslera Gomis Fernando Mariano Feghouli Melo Drogba Sneijder Ujfalusi vs vs başrol hep, bizim ligimizde oyuncu geliştirme ve yetiştirme hayal, olmuş. sağlam sakatlık sorunu olmayan adamı alacaksın fişi çekeceksin.
Güzel oyuncu Allah sahibine bağışlasın
dünya kadar maaş bağlayacaksın , sonra hiçbirini satamayacaksın kulübün borcu 500 ken 1m olcak. kulüp batıcak. para kazandığında akbabalar 5 adaylı seçime girecek? bu mu vizyon? ne farkın kaldı katardan?Genç olupta ne oluyor ? Sana ne veriyor ? Son şampiyonluklara bak Muslera Gomis Fernando Mariano Feghouli Melo Drogba Sneijder Ujfalusi vs vs başrol hep, bizim ligimizde oyuncu geliştirme ve yetiştirme hayal, olmuş. sağlam sakatlık sorunu olmayan adamı alacaksın fişi çekeceksin.
60.dakikadan sonra 3 gol yememek içinyaşları niye topluyorsunuz rtaş
Diye diye getireceksin asanoyu renktas
Y.tube de bakiyim dedim videosuna, wlcome to bjk videolarini gördum. Gollerinden sonra kartal isareti yapiyor. Bjkye h.o
Halil akbunara 2 katini veririz simdi![]()
2 milyona almis Cagliari
4?![]()
2 milyona almis Cagliari
Katılıyorum. Şu an 8+6 sisteminde artık genç vasat veya olacak yabancıya tahammül edemeyiz. 7-8 yabancın çok sağlam olmalı diğerleride bunların yedeği olacak ucuz adamlar olmalı başka yolu yok. Tüm kulüpler bunu yapacak bakn görün yaşlı yabancı dolacak ülkemize.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birinci cümleye katılıyorum da Aytaç Taylan’dan çok katkı verir işi yaş.Arkadaşlar yabancı kuralını unutmayalaım halil aytaç alpaslan gibi kaşar topçulara ihtiyacımız var
bu arada Aytaç’ın Taylandan daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum