N'diaye verebileceğin tek örnek çünkü ne geldiyse başımıza bu bakış açısından geldi Amrabat genç yapıştır EmreA genç yapıştır, Tarık genç yapıştır, Luyindama genç yapıştır, Diagne kral yapıştır, daha neler neler var tecrübeli tutmayanlarda var ama orantı çok daha düşük, burası Türkiye satabileceğin en üst fiyat belli ama gelir olarak zaten iyi para kazanıyor şampiyon, kalitenin çok çok üstünde, sen en son başarılı oldu diyebileceğin kadroya bak;
Muslera
Eboue Ujfa Semih Riera
Hamit Selçuk Melo
Sneijder
Burak Drogba
Amrabat en çok bonservis verilen hüsran yaşatan genç, o takımdan çıkan gençler EmreÇ kayıp Semih kayıp eee ne kaldı geriye ? İyi futbol iyi oyuncularla oynanır, ben fm oynamıyorum futbolumuzun gerçeklerine göre hareket ediyorum, bu ligde baba oyuncuların olacak ondan sonrası olaya sokmak sokarsan çeyrek final oynarsın, yapacağın tek şey baba oyuncuları altyapı ile desteklemek onlara ayak uydurmalarını sağlamak arada sırada Arda Ozan gibi adam çıkardın mı ne ala, N'diaye dahil ben Ülkemiz de kendini üst düzey geliştiren oyuncu hatırlamıyorum sadece abarttıklarımız var, gençlere yatırım ortada Ozan Alper Tarık EmreA tamamen para tuzağı, ama erken yaşta yurt dışına kaçan doğru sistem ve baba oyuncuların yanında gelişiyorlar Ozan Merih Çağlar vs gibi yine sistem ve gelişime kapalı hocalara milli takım örneği olduğu gibi denk gelince rezalet görüntü çıkıyor. Türk futbolu oyuncu yetiştirmeye uygun değil vizyon vs takılmayın bunlara önce leşlere 7-8 Trilyon vereceksin sonra döneceksin gence yönelelim vizyon yok öyle bir Dünya.